Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 20 - 30 kg
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-29, 15:34   #4051
Melonade
Zadomowienie

Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny , na wstępie gratuluję wszystkich spadków szczególnie Tobie Melonade
Zapomniałam wam napisać, że cały ten weekend jestem na konferencji w Warszawie, także nie miałam jak się odezwać. Niestety moje jedzenie w te dni też nie było za ciekawe, parówki i surówka z bułką a w niedzielę pół schabowego z frytkami i rosół Nie lubię szkoleń pod tym względem bo trzeba się dopasować i jeść co dają, albo kupować "gotowce" w sklepie.

Ps. Dziś od rana pół bułki z plastrem mielonki, a na drugie śniadanie kupiłam sobie biały serek i ogórka zielonego.
Dziękuję
Coś ostatnio mało motywacji mamy w wątku ...

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Pokaż wiadomość
Witam
Moją dietę jak co weekend diabli wzięli na rajską wyspę.
Między innymi wpadło - piernik 1/3 blachy z polewą mleczną- na szczęście nie cała blacha
czekolada z oreo
capuczino takie z torebki sama chemia i cukier
masę winogrona ok 1 kg
itd. jednym słowem cały czas coś żarłam i nie mogłam się powstrzymać

Od dzisiaj wracam do dietki, chyba zacznę wrzucać jadłospisy to będzie mniej grzechów.
Wow, faktycznie poszalałaś.
Ja dzisiaj zaczęłam od szklanki coli i kawałka brownie .
Później już było dobrze, kurczak, brokuły.

Trzeba wrócić do codziennych jadłospisów i innych motywujących rzeczy, bo nam siada motywacja kompletnie!

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Malinko bardzo ładnie Ci waga schodzi! Gratuluje

Mam nadzieje ze do grudnia/nowego roku uda nam się razem zejść do "6" z przodu, bo obecnie podobnie ważymy

U mnie 72,8 kg więc jedynie 200 gram lżejsza, ale poproszę przy najbliższej zmianie tabelki o wpisanie i przepraszam za opóźnienia, żegnałam wakacje ostatnim wyjazdem
Musi nam się udać i oby jak najszybciej! Z tym, że u Ciebie to 2kg, u mnie prawie 5 :/.A dzisiaj mi się pms włączył i już jest 75,5 .
Ale będę Cię gonić, trzeba mieć jakąś motywację .
Cytat:
Ostatnio robiłam z mąki pełnoziarnistej razowej (lub żytniej? już nie pamiętam). W każdym razie wyszły bardzo dobre, troche inne w smaku niż zwykłe nalesniki, takie bardziej wytrawne ale za to ciężko było uzyskać taką masę żeby się nie rozwalały, no ale wkońcu wyszły także polecam spróbowanie

Gratuluje wszystkim spadków i zazdroszczę motywacji, bo u mnie coś ciężko, jak już skuszę się na kawałek czekolady to stwierdzam że już i tak dzień do kitu i jem pół tabliczki posiłki na szczęście w miarę okej, ale to podjadanie słodyczy i czipsów jest u mnie straszne!

No i witam wszystkie nowe osóbki
Mnie kompletnie naleśniki z razowej nie smakują :/.
Ale nie jem często, więc jakoś przeżyję tą białą mąkę. Staram się w ogóle takich rzeczy nie jeść...

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
że tak zapytam wprost, czy któraś z was może zmaga/zmagała się z depresją?
Zdiagnozowaną nie ...
A co się dzieje?

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Pokaż wiadomość
Jeżeli pytasz o zdiagnozowaną i leczoną farmakologicznie - to odpowiedź brzmi nie.

Natomiast jeżeli pytasz o stan emocjonalny w którym nic Ci się nie chce, ani wstać z łóżka ani ruszyć ręką czy też nogą, tylko wyła byś do księżyca, w którym wszystko Cię drażni, dołuje, masz wszystkiego serdecznie dość i chciałabyś po prostu zwyczajnie zasnąć, zniknąć - to to akurat znam.

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Melonade niedługo zabraknie miejsca w poziomie naszej tabelki.
Zastanawiałaś się może nad odwróceniem danych, tzn w poziomie nicki w pionie daty?
To tylko taki pomysł, może byłaby lepiej czytelna
Zastanawiałam się właśnie co zrobić, czy może zostawić starą tabelkę i tworzyć nową z nowymi datami, czy co, jakoś nie pomyślałam o odwróceniu . Dobry pomysł, w wolnej chwili zobaczę, jak to będzie wyglądało .

Melonade jest offline Zgłoś do moderatora