Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-29, 17:43   #1605
kwrobel2
Wtajemniczenie

Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
widzę, że znów o zakupach, ja muszę kupić euphorię dla siebie i dark obsession dla TŻ, bo się obudziłam, że za tydzień to wesele, a my bez psikadeł Tylko przez internet się cykam, że albo niedojdzie, albo będzie podróba, a w sklepach droższe dużo
Na euphorię jest promo na i perfumy. 100 ml. za 140 zł chyba. Miałam mamie kupować.

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a tak z innej beczki. Robiła może, któraś z was kurs angielskiego? U mnie jest ten problem, że dużo rozumiem, ale często nie umiem odpowiedzieć. Nie wiem czemu. Myślicie, że warto zainwestować w taki kurs?
Jak potrzebujesz języka na własny użytek, to polecam nativa, albo konwersacje w szkole językowej. Ja z własnego doświadczenia mogę polecić . Mają dobrą kadrę, zajęcia są w różnych miejscach w całej Warszawie, można sobie wszystko dostosować. A jak chcesz papierek, że skończyłaś kurs na takim i takim poziomie, to polecam typowy kurs. Ja właśnie robiłam w tej szkole kurs na B2/C1.

Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
Kupiłam 5ft Avenue, jeszcze tylko skórzana torebka
Mnie podoba się torebka z Lidla z Witchena, ale chyba nie chce mi się bić o nią ze stadem innych kobiet.
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora