Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-30, 07:45   #2682
Zanet84
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Indra no to piekna wage ma corcia
Aleska u Ciebie tez piekna waga
Lola piekna sofa
Ela super, ze ten zylak to nic powaznego
Kostka ja tez dalabym szary i turkus

A ja od 1 spac nie moge...troche ciezki dzien za mna. Mialam telefon od mamy. Bylismy u babci, bo z nia jest b. zle...w zasadzie to pojechalam chyba sie z nia pozegnac. Ma 89 lat i juz od dluzszego czasu nie byla w dobrym stanie...eh...przenioslam sie do salonu i wlacze tv. Jeszcze mnie swedzi brzuch i plecy...na szczescie ta wysypka ktora pojawila sie na poczatku zanika, a swedza te miejsca, ktore pojawily sie pozniej.
Dzis zaczynam 35 tc
Gratuluję kolejnego tygodnia jej, jak już blisko.....

Współczuję sytuacji z babcią, ale ładny już wiek...

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
Witam sie z rana!

Widze ze cos same nieszczesliwe wydarzenia/ pechowe zdarzenia sie nas trzymaja :-( kazdej cos wypada,jakies wieksze czy mniejsze klopoty czy zawirowania lodu...oj oj oj.
Chyba zbyt wiele juz dla nas!

Ja nie spalam gdzies do drugiej, tv wlaczony, ale wiadomo, ze o takiej porze, to tylko leci program, zeby ciszy nie bylo :-P
Moja infekcja nie daje za wygrana :-( w czwartek planowo mam wizyte, ale chyba nie pobierze mi w tym przypadku GBS-u?
nie wiem do końca jak to jest z infekcjami...ale ja jakiś czas temu pytałam mojego gin, jak z tym badaniem jak bym brała jakiś lek akurat np. nystatynę (bo niestety też mi się nawraca infekcja), powiedział że to nie przeszkadza.... no ale infekcja od infekcji może być różna...

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Chyba nie wiem co rozumiesz pod pojeciem "odwroc kolory"

Przykro mi z powodu babci... Ale taka kolej rzeczy, mam nadzieje, ze doczeka prawnuczki

Dzieki dziewczny za sugestie kolorow, turkus fajny pomysl i musze go zapamietac ale mama uszyla mi juz zaslonki biale z zielonym, mam zolto - czerwoną kape na lozko, czerwone poduchy na oparciu łóżka....i chyba musze juz isc w tym kierunku... musze dobrac tylko jakies dzieciowe elementy do tego i na sciany cos pasujacego..
albo zmieniac koncepcje calkowicie, ale to moze jednak na wiosne..

Ale sie dzisiaj wyspalam tylko raz w nocy kibelek i obudzlismy sie o 7.15 a tzet do pracy na 8.00
Dzisiaj jade wieczorem chyba na konsultacje anestezjologiczna przed zzo...dam znac co i jak
zielony, czerwony też ładne i też pasują do szarego do szarości tak na prawdę wiele kolorów pasuje

powodzenia na konsultacji daj znać koniecznie, jestem ciekawa co i jak. A gdzie masz konsultację ?

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Gratuluję udanych wizyt, i coraz dalszych tygodni

U Was też taka 'piękna' pogoda? Nie wiem co mam zrobić ze sobą, chciałam iść na zakupy coś kupić tżowi na dzień chłopaka Ale tak leje że psa bym na dwór nie wypuściła...

Pamiętacie historię jak okradli nam auto w garażu podziemnym? Dzisiaj obudził mnie tż telefonem z informacją, że auto PRZY SAMEJ KAMERZE tak rozwalili, że szok, przednia, boczna i tylna szyba rozbite w drobny mak. Proceder trwa w najlepsze. Było już bez mała z 40 zgłoszeń a policja dalej nie potrafi nic z tym zrobić...
a to dzisiaj dzień chłopaka już zapomniałam że jest taki dzień :P

masakra z tymi samochodami i że jeszcze przy kamerach takie akcje się dzieją....przestępcy nie mają w ogóle oporów już....albo wiedzą, że policja sobie nie da z tym rady i robią co chcą :/
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora