Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-30, 07:56   #2685
Zanet84
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
a jaką masz hemoglobinę?

mi jak nieco spadła i zaczęłam brać witaminy to postawiły mnie do pionu

dzięki dziewczyny, też się cieszę, że z żylakiem jest ok, chyba
marzy mi się, żeby już zniknął, no, ale wszystko w swoim czasie...

i wielkie dzięki za wsparcie co do mojej sytuacji z TŻ, naprawdę to daje kopa
nie odzywam się, tylko to co muszę, przy Jaśku
trochę się przejął, bo dziś nawet łóżko była zaścielone jak wrociłam z przedszkola, baa nawet łóżka Jaśka, jestem pod wrażeniem, że wiedział, gdzie wrzucić pościel....
chociaż tyle, że trochę się poczuwa, ale nie mam zamiaru przez zaścielone łóżka rzucać mu się w ramiona... rozmowy nie było na razie, ja nie będę jej podejmować, bo chyba nie czuje się na siłach.... dziś już oczy pełne łez miałam, ale opanowałam, nie chcę tego tak rozgrywać, ale hormony robią swoje
no nic, pożyjemy zobaczymy
ale naprawdę dzięki Wam przynajmniej nie mam wątpliwosci, że mam rację

u nas dziś słońce jestem w tej części Polski, która dziś ogląda słońce jutro pewno dojdą deszcze.....

muszę się dziś wybrać może na zakupy, te dresy jakieś kupić małemu, bo zdziera tak, że masakra... może kupię jakieś takie śliskie, ortalionowe czy jak to tam się nazywa...

dziś bicie rekordu w myciu zębów mieli wziąć pastę i szczoteczkę...
tylko chyba nie do końca mu się to spodobało, bo marudził rano i mówił,że on to jutro umyje te zęby....
dziwne, bo w domu z uśmiechem leci do mycia...
eh...
Ela, bądź dzielna i twarda !

U mnie też dziś pięknie słoneczko świeci, aż dziwię się że kaloryfery takie gorące :/ chyba nadrabiają zeszły sezon

Może Jasiu bał się, że będzie musiał myć zęby aż do obiadu ?

Ja wczoraj byłam taka padnięta, jeszcze te ćwiczenia w SR....byliśmy pierwszy raz, niby 30 minut, trochę na karimatach, trochę na piłkach.....ale ledwo dałam radę...masakra !
Wieczorem byłam taka zmęczona, że usnęłam w łóżku z tabletem
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora