Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-30, 08:12   #3377
Fionka_31
Zakorzenienie

Dot.: Na właściwe tory powracamy, już nigdy więcej grzeszkom się nie damy! Cz XIX

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
hehe, ja tez na jutro ryz (z kurą i warzywami). pudełkowo/obiadowo/potreningowo jak tak to robie to sie najbardziej zastanawiam ile ja tego powinnam zjesc... mialam pojedyncza piers co wazyla niecale 200g. i sie zastanawiam czy to jako jednaporcje potrakowac czy mniej wziac... ryzu jakies 3 "suche" lyzki...
ja sobie ugotowałam na dziś worek ryżu i wzięłam 300g kury polanej oliwą oprócz tego wpadła owsianka na śniadanie
niestety dziś koczuję w pracy, a później kurs ang. więc jak na 12h to wcale dużo jedzenia nie mam

dzień dobry

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość

Dzisiaj na śniadanie zjadłam najzwklejsza owsiankę z jablkiem + łyżka jogurtu naturalnego. Bez białek, słodzików. Chryste Jutro(dziś-.-) podmieniam jabłko na brzoskwinię
u mnie wpadła nektarynka, była wyjątkowo dobra
a dostaliśmy od teściówki jabłka, takie twarde też zacznę jeść owsiankę z jabłkami
zastanawiam się nad zapiekaną

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora