Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-30, 10:02   #2714
benetta
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość

Ja już z moim nie mogę wytrzymać... wstał oczywiście z 15 min po budziku, ja ledwo co oczy otworzyłam a on, żebym mu koszulę wyprasowała, powiedziałam, że nie wyprasuję, ( tyle razy powtarzam- wstań te 10 min wcześniej) poszedł się myć, ja w tym czasie ogarniałam Antośkę ( kupa, ubieranie, czesanie takie tam), wyszedł z pretensją, że mu tej koszuli nie wyprasowałam, zły jak nie wiem co. Na pyt czy nie mogłam mu wyprasować odp, czy on nie mógł lóżeczka złożyć i zrobić wielu innych rzeczy, o które proszę jak głupia od paru tygodni?! no to się wściekł i poszedł prasować koszulę a takie słowa pod nosem leciały w moim kierunku, że no...dziewczyny wstyd mi za niego szkoda, że jego mamusia nie wie jaki jest naprawdę, a jak czasem, nie bezpośrednio ale jednak- trochę sobie na niego marudzę ( pół żartem- pół serio) to ona ma tysiąc usprawiedliwień dla niego
A dodam, że w domu zawsze miał wszystko gotowe i podane pod nos...

Mam ku***ski nastrój

Współczuję kochana ale trzeba powiedzieć, że Twoja babcia dożyła pięknego wieku
za 35 tc

Dziewczyny- pytanie odnośnie przewijaka na łóżeczko, tam są te kołeczki do wkręcenia... ale gdzie ja to mam wkręcić? tzn. wiem, że mniej więcej w rogach przewijaka ale ja tam nie widzę wyznaczonych do tego miejsc tylko cerata...

acha a myślicie, że ciężko jest złożyć łóżeczko? bo zrobiłabym to sama...

szkoda tylko, że mebli nie mogę sama przenieść
ja bym zaczęła sama (córcia malutka, nie? nie przytrzymałaby?) albo z koleżanka jakąś, ile się można prosić. jeśli masz wkrętarke bo jeśli nie to sama nie rób bo to trzeba czasem siły włożyć żeby dobrze skręcić. powiedz mu dziś że jak nie skręci to dzwonisz po teścia

a komplecik - biały "kocham was bardzo" z owieczkami

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami
benetta jest offline Zgłoś do moderatora