2014-09-30, 14:09
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście z drzew już spadają a Gwiazdy nadal ćwiczą i się odchudzają! Cz. XIX
Cytat:
Napisane przez arnama
Weź parasol i ciepło się ubierz 
|
Weź ubrałam się w sweterek i kurtkę i myślałam, że się ugotuję zdecydowanie zimniej było na balkonie 
Wróciłam poszłam do Reala po tą mąkę, a tam żadnej bezglutenowej, same pszenne i ziemniaczana kupiłam ser żółty, migdały i herbatę zieloną i poszłam dalej do innej galerii tam jest Alma, więc stwierdziłam, że na pewno coś będzie i nie pomyliłam się- nawet szeroki wybór produktów bezglutenowych tam jest no ale tanio to już nie jest raz, że to dość drogi sklep, a dwa jeszcze takie produkty... no ale kupiłam mąkę gryczaną, mix. mąk bezglutenowych do pieczenia chleba, pestki dyni, słonecznika, trochę przypraw bez glutenu i żadnej chemii, drożdże i Milkę z Oreo spokoloko, to dla TŻ-ta na dzień chłopca ale jak tu się powstrzymać przed spróbowaniem?
Eh, niby niewiele kupiłam, a w chu.y kasy poszło 
Cytat:
Napisane przez jeu
sery są mniamniuśnie  kocham wszelkie sery, nie tylko pleśniowe  a nie, w sumie to nie lubie wędzonych 
|
Ja wędzonych też nie lubię za bardzo chociaż jadłam ostatnio rycki i mi smakował bardzo nie był taki mocno podwędzony 
Cytat:
Napisane przez jeu
ee to nie jest najbardziej śmierdzący ser na świecie, najbardziej śmierdzącym serem jest taki jeden z Francji, co nie można go przewozić w żadnym transporcie miejskim itp. byle szybko do domu, śmierdzi niemiłosiernie ponoć, pewnie nie pobija smrodu Duriana (owoc ;P), no ale ponoć zabójczy  ja z tych bardziej ostrych serów to tylko gorgonzolę jem, z niebieską pleśnią :P
|
Wiesz, zapewne nie jest to najbardziej śmierdzący ser na świecie, ale póki co tylko z takim zmierzył się mój nos także tego, dziękuję za większy smród we Francji to wszystko jest możliwe- tam tylko wejdziesz do większego sklepu to ye.bie serami na kilometr 
Cytat:
Napisane przez jeu
ja kocham sery i różne rodzaje mogę żreć ciągle  no ale w PL nie ma takiego wyboru jak tutaj 
|
Powiem Ci, że coraz większy wybór jest i w Polsce np. w takiej Almie jest mnóstwo serów- dzisiaj popatrzyłam pieruńsko drogie, no ale są na pewno nie aż taki wybór jak we Francji (bo tam to są 2-3 całe ściany do wyboru że można oczopląsu dostać ), ale dosyć bogatą ofertę mają 
Cytat:
Napisane przez arnama
Mąż stwierdził ze usiądzie z tyłu i będzie sie modlił 
|

Cytat:
Napisane przez majka5908
Madzia to nam zaginela? 
|
No właśnie mówiłam nie wiem gdzie Ona... no chyba, że dalej siedzi w górach i korzysta z ostatnich dni wakacji...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|