Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-30, 13:03   #1985
debesciara
Zadomowienie

Dot.: 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014

Zdrówka, zdrówka, zdrówkadla chorowitków i głowa do góry dla tych depresyjnych i zmęczonych...
bambusek super Zuzanka i Ty też, choć inaczej sobie Ciebie wyobrażałam
U nas kolejna fatalna noc w wykonaniu Matyldy ale nie poddam się Teraz właśnie usypia i wyszła tylko 2 razy, byłoby dobrze gdyby nie budziła się w nocy, bo wtedy jest ciemno i dochodzi strach przed ciemnością, mimo że lampkę ma.. ale lampka tego typu, która się samoistnie wyłącza po jakimś czasie.. więc jak ona się wyłącza to ona w ryk, więc ona znów ją załącza lub ja... nie usypia, lampka się wyłącza, ryk... itd...... Chciaż dzisiaj po 2h bojów nocnych, na szczęście usnęła po 4, a wstała o 8 przynosząc mi nocnik z konkretną zawartością (żeby się pochwalić).. no i niestety ale skonana matka nie wstała żeby uczcić wyczyn tylko spała dalej, w wyniku czego przez 40min moje dziecko bawiło się samopas na szczęście nic nie odwinęła, poza tym że siedziała niemal nago i teraz kicha co chwilę A swoją drogą mnie gardło rozbolało w nocy i pobolewa do teraz Pewnie nas tż pozarażał.. Obym się myliła
debesciara jest offline Zgłoś do moderatora