Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-30, 14:39   #249
myszka2020
Zakorzenienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XXI

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Pokaż wiadomość
Jeszcze tyle pięknych lokasów nawrzucałyście, a myszka mega kolor, kocham rudy. Sama bym do tej pory miała pewnie taki kasztanowy kolor gdyby henna mi nie robiła spustoszenia.
Dziękuję
Mam nadzieję, że mi henna nie zrobi nic złego, cassiowałam się już kilka razy i było ok

Cytat:
Napisane przez Joanku Pokaż wiadomość
Myszko! jest super! Witaj w gronie rudzielców, wygladasz pieknie!
Teraz polecam Ci robić tylko odrost a na reszte cassie albo gloss bo będzie bardzo ciemnieć. A ten kolor jest boski
No słuchaj! Taka jestes sexi matka ze niech cie tam lepiej chłop pilnuje, co by nie ukradli na ulicy;P
Cudnie się czuję jako rudzielec
Zobaczymy jak ten kolorek, bo słyszałam, że pierwsze czy drugie hennowanie lubi szybko się wypłukać i trzeba powtarzać za 2-3 tygodnie, zobaczymy, jak będzie u mnie ,cassię nadal mam w zapasach jakby co
Noo właśnie, Małż mówi teraz do mnie lisiczka i śmieje się, że będzie mnie pilnował. I że aż mu tak miło, bo mieszkamy poza miastem, na wsi i tutaj nawet młode kobitki chodzą w dresach albo takich "podomkach", a ja kiecka, ładna bluzka i rude włosy

No, minęły 2 dni od hennowania, mogę iść kłaść olej i myć
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora