Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przypadkowa "znajomość"- nie wiem co mam robić
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-02, 00:50   #18
ruby000
Zakorzenienie

Dot.: przypadkowa "znajomość"- nie wiem co mam robić

no rzeczywiście mógłby znaleźc kogos odalonego o 50 czy 100km bo jak ktos wpsomniał wcześniej, nawet spotkania w weekendy odpadaję bo podróż w jedną stronę pewnie trwa z 9h. Z jednje strony ma kogoś, relacja bez przyszłości, ale z drugiej strony mógł Ci się zwyczajnie nie przyznać. A może chodiz o to że potrzebuje kogos kto jest bardzo daleko żeby mu sie wyżalić bo ma pewność że ta osoba nie doniesie jego dziewczynie? może zapytaj go wprost dlaczego z nią nie zerwie? ZApytaj czego on oczekuje po waszej relacji? może powiec wprost że zaczynas zis ecoraz bardziej przywiązywać i nie wiesz jak masz traktować te rozmowy. Najlepiej jest porozmawiać z osobą zainteresowaną, a nie szukać porady na forach. Nie mówię że fora powinny być zlikwidowane, ale tutaj każdy doradza Ci "pod siebie" a musisz azapytać siebie, czego pragniesz, czego oczekujesz, bo jeśli oczekujesz nastepnego związku to raczej z facetem na drugim krańcu Polski go nei stworzysz m jesli wysterczają Ci te rozmowy przez gg to ok. Ps. porozmawiaj z nim przez skype na żywo to już Ci d a jakiś obraz jego osoby, bo rozmawiając na żywo, trudniej skłamać

kosmetyki
książki
nowa bielizna i odzież

Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top!
ruby000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując