Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - On chce się rozstać
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-02, 01:41   #1
hermionka11
Przyczajenie

On chce się rozstać

Jejku... jestem z chłopakiem 3 lata i 7 miesięcy. Między nami bywało różnie, ale bardzo go kocham. Dziś poprosił o spotkanie i powiedział mi, że chce się rozstać, że mnie nie kocha i nigdy nie kochał, że starał się to poczuć, ale to niemożliwe.... Że faktycznie przeżył ze mną dobre chwile ale co jakiś czas uświadamiał sobie, że to bez sensu. Dodał jeszcze, że ma 26 lat, od 10 ciagle jest z kimś w związku i że chciałby pobyć sam, spróbować czegoś 'nowego', bez zobowiązań, 'porandkować'. Jestem załamana. Różnie między nami bywało, ale czegoś takiego się nie spodziewałam.... Chciałabym prosić go o szansę, żeby dał nam jeszcze jakiś czas, żebyśmy spróbowali, chociaż miesiąc, abym mogła naprawić sprawy, które jeszcze przed tą informacją postanowiłam w sobie zmienić. Fakt, i wcześniej i teraz zdaję sobie sprawę z tego, że to ja się zawsze bardziej starałam, żyłam trochę jego życiem, byłam bardzo zakochana... ale było tyle pięknych chwil. Nie sposób o tym nie pamiętać. Jutro mamy się ponownie spotkać, aby porozmawiać jak 'emocje opadną'. Bardzo chcę dostać od niego ten lekko ponad miesiąc.... Bardzo. Nawet nie dla niego czy dla nas, ale dla siebie, zebym mogla z czystym sumieniem stwierdzić, że to nie było dla nas.... Okropnie się czuję, nie potrafię sobie z niczym poradzić... Dziewczyny, ratujcie.
hermionka11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując