2014-10-02, 02:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: On chce się rozstać
Takich to bym kopała w jądra 
Można się rozstać- dlaczego nie? Związki nie z takim stażem się rozpadały, ale tekst o ''niekochaniu''- tak nie postępuje dorosły człowiek, który ma odrobinę empatii.
Z powodu braku miłości można się rozejść po kilku miesiącach na zasadzie- opadła pierwsza fala namiętności i to chyba nie ''to''. Ale nie być z kimś prawie 4 lata(!!!!) i rzucić mu taką petardą w twarz. Biedny, 4 lata się starał. Może powinien się starć kolejne 4? Najwyżej zmarnuje komuś życie, ale trudno- skutki uboczne 
Mojej przyjaciółce chłopak rzucił takim tekstem po 7 miesiącach bycia razem. Strasznie to przeżyła, bo o ile jeszcze jestem sobie w stanie wyobrazić, że partner mówi do mnie ''nie kocham cię'', to usłyszenie ''NIGDY cię nie kochałem'' przerasta możliwości mojej wyobraźni. A co dopiero usłyszenie tego po tylu latach i świadomość, że żyło się w kłamstwie 
Zostaw go. Z takim kimś nigdy nie będziesz bezpieczna+ wątpię, żebyś kiedykolwiek, kiedy usłyszysz od niego ''kocham cię'', nie zastanawiała się, czy rzeczywiście tak jest.
|
|