Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przypadkowa "znajomość"- nie wiem co mam robić
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-02, 05:50   #20
rudaata
Przyczajenie

Dot.: przypadkowa "znajomość"- nie wiem co mam robić

wczoraj poprosiłam owego Pana o rozmowę na Skype.Pierwszy raz ponieważ zawsze utrzymywalismy kontakt tylko i wyłącznie na gg. Najpierw porozmawialismy w sumie o zwykłych rzeczach, ale jakoś się przełamałam i zapytałam w sumie po co utrzymujemy kontakt bo logiczne jest, że pewnie nigdy się nie zobaczymy a on ma komu poświęcać czas. Usłyszałam, ze polubił nasze rozmowy i nie spodziewał się, że będziemy się tak dobrze dogadywac.. idąc za ciosem spytałam co na to Jego X?odparł, że nie robimy nic złego. drążąc temat powiedziałam mu co to za związek, że zamiast być w danej chwili z Nią woli pisać kilka godzin z obcą babą-no i się zaczęło. Bo im się nie układa, bk on nie wie czy to milosc czy przyzwyczajenie i nie jest między nimi dobrze. poirytowal mnie tym wiec zapytałam czemu z nią jest. "bo jestem z nią tyle czasu, jesteśmy z jednego miasta, nie chce robić przykrości naszym rodzicom, i pracuje z jej matką". Stracił w moich oczach, a jej mi strasznie żal bo nie chcialabym, żeby mój facet wygadywal obcej babie takie rzeczy na temat związku...:/

Edytowane przez rudaata
Czas edycji: 2014-10-02 o 05:51
rudaata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując