Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SANNA STUDIO PAZNOKCI Lublin
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-23, 13:48   #15
owieczka22
Raczkowanie

Dot.: SANNA STUDIO PAZNOKCI Lublin

Cytat:
Napisane przez madziareczka Pokaż wiadomość
MAdziareczka a po kursie u niej bylas na jeszcze jakichs?? ja sie wciaz zastanawiam nad doszkoleniem..
tylko nie wiem czy nie lepiej duzo cwiczyc, a doszkolenie zostawic na pozniej

nie nie bylam na zadnych kursach doszkalajacych.. ciezko z pieniazkami.. ale co do tego ze reklamowala swoje produkty to prawda... wogle nie zwracala uwagi na to jak sie robi pazurki... o krzywej c costam wspomniala ale nic nie pokazala,,,
robilam kurs na akryl i zel w 5 dni , a reszta dziewczyn z ktorymi mam kontakt po kursie to siedzialy tam 10 dni... nie mialam zadnego egzaminu sprawdzajacego moje umiejetnosci... a 1000zl za kurs to nie malo... eh[/quote]

Mój pierwszy kurs tex robiłam u pani Ani...no cóz pieniazki wyrwała za kurs i za wszystkie produkty bedzie tego cos koło 2tys. lubi opowiesci tylko szkoda ze nie na temat pazurkówTego co mnie tam nauczyła to no cóz...bałam sie co kolwiek komus zrobic...nie wiem jak jest teraz...ja robiłam kurs cos koło 3 lat temu...byłam na szkoleniach w łodzi i na kursie w Bostonie(małe miasto w anglii-kolebka pazurkowia-za który nic nie płaciłam bo prowadziła go moja znajomaDo wielu rzeczy trzeba dojsc samemeu,na własnych łapkach... EveMW jak boisz sie jeszcze robic to duzo cwicz na swoich łapkach,na łapkach kolezanek...jezeli pozwolą

MAdziareczka ja równiez mam kilka klientek z tego salonu...co cóz nie rezygnowałyby gdyby tam było extra!!
ale co złego to nie ja...osobiscie tam nie byłam ...sama robie sobie pazurki
buziaki*
owieczka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując