Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-02, 13:47   #99
MaJulMi
Raczkowanie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Majulmi

zdrowko, obyscie szybko wyszly

olej je, to Twoja sprawa, nie przejmuj się, szkoda Twoich nerwów

kurcze jakie fajne i taka cena, super są, ciekawe czy w de beda

mozna kombinezon 2 czesciowy, i osobno kurteczke kupic, i masz 2 kurteczki, jak jedna się przemoczy to jest druga
ja tak kupie, tzn, kurteczke juz mam, i poszlam za rada ktorejs z Was, ze kombinezon mozna uzywke przeciez

Kochana, dobrze, ze sprawdzasz jak cos jest niepokojacego, ale znam 3 przypadki dzieci od dalszych znajomych, ktore nie mowily do 2 rz a jedno nawet dosyc sporo po ukonczeniu 2 urodzin, i pozniej wszystko nadrobily, i jest z nimimi wsio ok,

Ja dzis ide do lekarza i powiem, ze chce cos na odrobaczanie dla Nat, bo kaszel nie przechodzi, a wyczytalam gdzies, ze dzieci powinno sie odrobaczac 2 razy do roku a dorosli raz w roku
co Wy na to?
i czy te leki odrobaczajace sa jakies szkodliwe czy cus??
bo po tym co przeczytalam to jestem zaaa odrobaczaniem

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Dziewczyny co sądzicie o tym

http://www.nieznany.pl/Zapper-aparat...rk-p-5987.html

I jeszcze pytanie co lepiej zakupic nawilżacz czy oczyszczać powietrza?
ma ktoras z Was??
bo podobno 2w1 maja niezbyt dobre opinie
Dzięki
Co do odrabaczania nie mam pojęcia, nie orientuję się w ogóle w temacie.
Jeśli chodzi o nawilżacze/ oczyszczacze to my mamy nawilżacz i jestem zadowolona ale też jak kupowałam to nie porównywałam z oczyszczaczami, urodziła się Mała, mieliśmy strasznie suche powietrze więc kupilismy nawilżacz a potem już nie drążyłam tematu, więc nie doradzę.

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
debrah, majulmi Yae z jednoczesciowych ubran natychmiast sie rozbiera - rozumiem, ze jej niewygodnie. Nie upieram sie ani przy body, ani przy innych - na nasza zime wystarczy podkoszulka. Tez sie martwilam, co z pidzama i odkrylam teraz, ze jesli w nocy jest naprawde zimno (jeszcze nie pala i mamy w pokoju znacznie chlodniej niz normalnie do spania), to spi przykryta, nawet jak sie rozkopie czy spi na koldrze, to wraca pod po jakims czasie.

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

sarah o tych robakach to zrodlo wiarygodne czy jacys oszolomi?
No jasne, czyli daje Ci wyraźne znaki że jej przeszkadzają. U mnie Mała się nie rozbiera a mi dopóki ma pieluchy wygodnie więc używamy. Zresztą u nas jest jeszcze jeden plus z body, mianowicie taki, że Mała jest szczuplutka, i tak jej kupuje prawie same legginsy bo spodnie jak nie mają zwężaczy to jej spadają, a nawet niektóre legginsy też no i na body jednak się lepiej trzymają pupy, z pieluszki się ześlizgują
Ale pewnie że jakby mi dziecko dawało znak że jej przeszkadza to bym zrezygnowała.
MaJulMi jest offline Zgłoś do moderatora