|
Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
Tonile teraz creature wazysz?
Maslo to chyba pusci ten tluszcznjak bedzie mega dlugo miksowane albo blenderem o duzej mocy. Pokruszyc nie starczy. La'mbria by wiedziala, bo przeciez mielila kasze na make.
swinko jakie twoje koktaile? Nie pisalas nic. Jak tam w zwiazku?
HaGie nooo u was rzeczywiscie zacjodu z ta szkola poza tym tak krotko wszystko itwarte, ze nie wiem jak te mamy maja pracowac. Masakra.
tamlin u mnie byla kartka, zeby w.miare mozliwosci kupic dziecku to i owo do swietlicy i kupowalam mala wyprawke.
A ja po fryzjerze. Eh jaka ulga. Juz mi tak odrosly, nie ukladaly sie. I w rossmanie za 48 zl nakuoowalam pol torby. Jak to dobrze, ze pasuja mi produkty insane. Dzis szampony duze po 2,99 byly, zele pod prysznic cudne po tyle samo.
aaaa w hiedronce sa przescieradla takie gumowane pod spodem. Cos jakby iochraniacz nasikajacego potwora. A kiedys jak ja szukalam to nie bylo.
eh jak dzis sie poklocilam z kolesiem. Tzn wygrazalismysobie jak nie wiem. Juz myslalam ze mi wysiadzie i wpieprzy na rondo wjechalam a on po nnie i trabi na mnie baran jeden. Jak mu pokazalam zeby sie puknal to sie zagotowal i mi tam lapa machal. Niech sie cmoknie. I to mlody koles. Co za
Czas edycji: 2014-10-02 o 16:23
|