2014-10-02, 16:35
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2
Witajcie dzisiaj w ten piękny dzień
ja dzisiaj odwiedziłam moją gin, bo wiedziałam, że tabsy mi się kończą ale myślałam że kwas foliowy ( apteki otwarte zawsze) a rano patrzę a to dupek na wykończeniu, ostatnia tabletka dzisiaj wzięta i myślę... kurcze wizytę mam 14.10. ale nie będę tyle czekać, jak mam go brać. to zebrałam się i pojechałam, ciekawa byłam czy ginka mnie skasuje za wizytę ale ona tylko raz w miesiącu bierze więc, nie wzięła nic , tylko powiedziała, ze skasuje mnie tego 14 wypisała receptę na dupka. powiedziałam jej tez o tym, że coraz częściej się zdarza, ze mnie zaswędzi cipcia i jakoś nie świeża się robię i zapachnie czasami nie ładnie przepisała mi globulki Gyno-femidazol + maść clotrimazolum. Powiedziałam, jej u tym kłuciu w cipce, powiedziała, ze tak to juz jest lub spowodowane infekcją w pochwie. takie uroki i że jak nie plamię i nie krwawię, to nie ma obaw do nie pokoju. a jak naprawdę boli mocno to mam brać nospę. 
Cytat:
Napisane przez niunia_ona
ej robi się ze mnie lumpeksiara bożeeeeeeeee 
ale dobrze mi z tym ^^ 
|
też dzisiaj odwiedziłam lumpki, kupiłam mojemu Tż, czapkę pilotkę bardzo je lubi a sobie fajną długą bluzę z futrzanym kapturem 
uwielbiam latać po ciucholandach, nigdy nie wiesz co kupisz 
Cytat:
Napisane przez smv
. Zrobiłam pierwsze w życiu gołąbki chyba są ok bo pachną.
|
Na pewno są smaczne. ja marudziłam mamie już od tygodni o gołąbkach, sama leń nie zrobię. i dzisiaj zadzwoniła, ze mam odebrać gołębie mmmmm pycha 
Cytat:
Napisane przez EdithS
A ja dziś na obiad chciałabym zrobić naleśniki z dżemem, cieknie mi ślinka jak o nich myślę, tylko nie wiem, czy to dobry obiad na mdłości, drugi dzień mnie dziś trzymają 
:
|
ja dzisiaj ledwo co wstałam i tak samo.... jak mnie wzięło, to dobrze, że w wc mam zlew.. szło sisiu i bełt.... naraz. ufff!!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez marta24171
Dzisiaj byłam w aptece po witaminki
|
Dzisiaj gin wreszcie mi zasugerowała branie witamin zdecydowałam się na Pregna Plus u mnie 36zł . cena ok. i prócz tego mam łykać magnez
no wreszcie mam przyzwolenie na te witaminy od niej bo wcześniej tylko kwas i magnez
Cytat:
Napisane przez Missandei
A ja dziś smutam, ze nie wiem jaka płeć  do wizyty bity miesiąc a już wszyscy pytają co będzie  No i czy te moje przeczucie się spełnią, czy to chłopak?
ja też jeszcze nic nie przytyłam, ale nadrobiłam już spadek, który się pojawił w I trymestre przez mdłości. Teraz jestem na zero.
|
mi waga stoi nie chcę przecholować i trzymam się
ale dzisiaj pochłonęłam CHAŁWĘ ale smaczniuchna była 
a co do płci, wiem Kochana jak to jest. ja tez już wariuję, chcę wiedzieć na pewno, się dowiemy, ale jeszcze trzeba czekać..... 
Cytat:
Napisane przez ewka5891
Hej kochane
Rano miałam wizytę u poloznej, spedzilam tam max 5 minut  zbadała ciśnienie, powiedziała ze krew i mocz ok i następna wizyta za 2 miesiące
|
o ja pitole! 2 miesiące! zwariowali! 
to ja myślałam, ze 6 tyg to dużo, a Ty masz czekać aż 8 tygodni... aj aj aj
|
|