2014-10-02, 23:24
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz
Ja jeszcze czekam.... ze 45 min chyba jeszcze zostało 
Cytat:
Napisane przez jeu
o cyckach sobie gadacie  a ja bym chciała pieszczot  nieladnie tak na wieczór  Arnamcia to będzie miała fajny wieczór  to zaspokoi chcice
ale MM też tak robi, że się tuli ;P choć to ja wolę się na nim pokładać  ale ogólnie to mam problemy ze spaniem z facetem w łóżku, musze mieć swoją przestrzeń z reguły  zawsze tak miałam istrasznie zazdroszczę innym, którzy umieją normalnie spać z inną osobą tuląc się do niej  u mnie to rzadkość
Arnamcia - jesteś gotowa na przybycie Małża? 
|
Zobaczymy czy fajny bo z każdą godzina pisał że coraz bardziej zmęczony 
Ja bez Niego jużnie umiem, w sumie nigdy nie miałam z tym problemu, tyle że się pcham na Niego zawsze i odwiecznie 
Gotowa 
Mieszkanie wysprzątane, nawet okno w kuchni umyłam bo muchy zes.rały 
Łysa od stóp do szyi, make up na panią lekkich obyczajów też zrobiony, włosy wyprostowane- tj lubi, bielizna, szpilki założone D Zastanawiam się tylko czy ubrać tą obcisłą mini sukienkę czy już sobie darować 
Cytat:
Napisane przez heroine86
Że czego? 
|
A bo mamy silikonowy wkład w poduszkach i nam się już trochę ubiły i myślałam żeby zrobić mu niespodziankę i uzupełnić, ale zapomniałam 
Cytat:
Napisane przez heroine86
U mnie jest tuli tuli przed snem, po czym każde się odwraca i śpimy na misie- du.pa do du.py i śpi się  też potrzebuję przestrzeni dlatego musimy mieć duuuuże łóżko 
|
My na łyżeczkę 
Cytat:
Napisane przez heroine86
Arnama, pewnie już rozgrzana 
|
W pełnej gotowości idę jeszcze kuraka usmażyć
|