Przy wątku działa klub Wrześniowych mamuś 2014 
REGULAMIN KLUBU 
1.Aby dostać się do Klubu musisz się aktywnie udzielać w miarę możliwości.
2.Do Klubu nie zapraszamy osób po kilku dniach aktywności na forum.
3.Kandydatka do Klubu musi wzbudzać Nasze zaufanie, dlatego wiekszość członkiń musi zaakceptować dane zaproszenie.
4.Poza Klub nie może wypłynąć żadna informacja dotycząca Członkiń Klubu, jezeli cos takiego będzie miało miejsce, taka osoba zostaje usunięta z klubu.
5.Każda ma prawo do swojego zdania , ale tak aby przy tym nie obrażać innych.
6.Osoba która nie daje znaku życia w Klubie zostaje usunięta z Klubu, dotyczy to równiez osób które same odeszly z wątku-dla bezpieczeństwa i prywatności innych Członkiń. Zaproszenie do klubu w każdej chwili można odzyskać jeżeli było się już czlonkinia.
7.Jeżeli któraś z Członkiń z jakichkolwiek przyczyn ma zamiar zniknąć na dłuższy czas proszę o wcześniejsze poinformowanie jakiejkolwiek członkini na prywatna wiadomość.
Klub jest miejscem, gdzie dzielimy się swoimi prywatnymi i intymnymi sprawami. Szanuj zasady a będziesz szanowana. Wszystkie chcemy czuć się bezpiecznie.
Drogie mamy
Chciałabym zwrócić uwagę na pewien aspekt na naszym forum, a mianowicie na uzywanie niektórych słów podczas pisania postów. Niekiedy pojawia się słownictwo, które inni użytkowicy forum (nie tylko naszego wątku) mogą obnieść jako obraźliwe, nie smaczne, bądź niekulturalne. Jesteśmy sferą publiczną i czytają nas różni ludzie, ci zarejestrowani na wizaz.pl jak i ci którzy tylko przypadkowo wejdą. Z tego względu musimy mieć na uwadze dobro wszystkich i pokazać, że kultura słowa u mam wrześnowych jest na wysokim poziomie. To co dla jednych jest normalne, dla drugich może stać się obraźliwe. Dlatego zwracam się z gorącą prośbą o zastępowanie słów takich jak np. cipa słowem myszka, Bożenka; czy słowo obsrał się na zrobił kupę itd. Nie będę wypisywała innych przykładów, ponieważ każda z nas najlepiej wie jakie słowa nie powinny się znaleźć w naszych postach i jak zrobić, żeby wyraz naszych wypowidzi był miły dla oka i nie wzbudzał uczucia dyskomfortu i niesmaku u innych ludzi. Prośba ta tyczy się wszystkich mam (użytkowniczek)udzielając ych się w wątku wrześniówek bez wyjątku, łącznie ze mną. Chciałabym, aby ten post został poprostu przyjęty do wiadomości i zastosowany w praktyce. Bardzo proszę o nie komentowanie go, ponieważ myślę, że wszystko zostało dokłanie objasnione. Nie jest to żadna nagana ani pouczenie, jedynie prośba o dbanie o kulturę używanego języka w świecie wirtualnym.
Wiem też, że nieraz ciężko jest wyrazić coś bez użycia mocniejszych słów. Dlatego w klubie gdzie jest nas ograniczona liczba użytkowników i nie wszyscy mogą czytać to co zostało tam napisane, a tym samym nie urazimy nikogo swoim słownictwem, możemy wyrzywać się do woli i pisać to co odczuwamy w dosadniejszy sposób niż na forum publicznym. Oczywiście nie obrażając przy tym innych użytkowniczek. Regulamin klubu bez zmian.
Pozdrawiam założycielka tematu.
Wszelkie zmiany dotyczące pierwszej strony jak i pytania w sprawie klubu kierować do użytkowniczki Niestabilna na prywatną wiadomość.
Dokładniejsza lista znajduje się tutaj !