2014-10-03, 19:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Czeeeść... dopiero teraz zasiadłam, miałam mega wyrąbany dzień
Moje dziecko spało w dzień 15 minut... a padło dopiero przed 20! i w ogóle ostatnio kiepsko z tymi dziennymi drzemkami,idzie się pochlastać!!
Emi, Helenko sto lat!!!
Bajeczko zdrówka dla Amelci!
Kaśka, Gorgulek w szoku jestem,że wy już do pracy, ale to zleciało. no i myślałam,że będziecie w domu dłużej przez zaległy urlop.
Ja a jaki chcesz kolor?Ja Grey Tetris, pan mi go sprowadził od 8gwiazdek, wpłaciłam zaliczkę i czeka, aż mój małż będzie miał jakiś wolniejszy dzień ipodjedzie do zDąbrowy po niego...niestety mają sklep nieczynny w soboty:/
Co do podrywania, to już kiedyś pisałam,że Tusia strasznie zaczepia facetów- macha do nich ruchem nadgarstka a'la Miss Polonia, Uśmiecha się,zagaduje. Dzisiaj z nią byłam w Tesco to non stop faceci łapali jej zaczepki, w kasie też był kasjer i już jej cześć dawał, piony przybijał...dziwne to, bo jak np. chodzimy na zajęcia muzyczne to tydzień w tydzień potrzebuje czasu na oswojenie
Aaa i dzisiaj mi robiła wstyd...ostatnio mój mąż dużo pracuje i nie wiem,czy to z tego się wzięło, ale ona ciągle tylko gada tata. I dzisiaj też-widziała facetów i do nich tata. CO sobie o mnie ludzie pomyślą?
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------
Cytat:
Napisane przez ja :)
tetris black. tez mowil ze za 2 tyg bedzie, ale ja juz chce do nowego auta wpiac w poniedzialek 
|
aaa już widzę jaki kolor
|
|
|