Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po przygodach z kuratorem, mamy Roczki pod dozorem -mamy V-VI 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-03, 22:01   #2009
karota11
Zadomowienie

Dot.: Po przygodach z kuratorem, mamy Roczki pod dozorem -mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Ja raczej reaguje jesli Daro cos innym dzieciom niszczy lub zabiera a one akurat tego chca i wkurzam sie mocno na matki ktore maja w dupie i nie reaguja. Ostatnio na szczescie jak TZ byl z Daro na placu zabaw i wchodzil do takisgo domku to tam byl tez inny chlopiec i zaczal go odpychac by nie wchodzil to tato tego malca zareagowal.
Moje dzidcko jako ze agresji ma w sobie 0 to tylko zdziwione patrzylo o co chodzi.

Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
o to mogliby się kumplować z Kubą

Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
Hej Mamusie
pewnie nikt mnie już nie pamięta, ale wpadłam się pochwalić, że 5 sierpnia Elence urodził się braciszek - Franek Małe, duże szczęście 4,5kg i 60cm Nadal jestem w szoku
Trzymam kciuki za wszystkie Mamusie "bliźniaków irlandzkich" bo sporo nas tutaj

Ale jaki wysoki

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
hehe tarczyca to jednak niezla bombka. ja po jej usunieciu od razu miałam tsh...99 bez przecinka, tak tak. obecnie balansuje, ale ostatni pomiar książkowy 1,040

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

super.
tylko nie wciskaj się w kolejke, bo najpierw ja
Veronic i reszta! dolaczcie do nas na fb... możecie zalozyc jakies lewe konta bez danych. tam naprawdę dzieje się dużo więcej niż tu.

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

w ciąży najważniejsze jest utrzymanie tsh w ryzach, bo szaleje. raz dziecko potrzebuje więcej hormonu, raz mniej...co miesiąc mam inna dawke euthyroxu.

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

gratulacje opiszesz nam jak Elenka zareagowala na brata? coraz bardziej obawiam się czy Nela nie będzie gnebic siostry
coś Ty Nela równa babka, no pewnie swoje korzyści weźmie póki co górą, ale dadzą sobie radę

U nas 2 noc cycowania, co się dzieje nei wiem, zęby czy co ...