2014-10-03, 22:01
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Po przygodach z kuratorem, mamy Roczki pod dozorem -mamy V-VI 2013
Cytat:
Napisane przez Magiusa
Ja raczej reaguje jesli Daro cos innym dzieciom niszczy lub zabiera a one akurat tego chca i wkurzam sie mocno na matki ktore maja w dupie i nie reaguja. Ostatnio na szczescie jak TZ byl z Daro na placu zabaw i wchodzil do takisgo domku to tam byl tez inny chlopiec i zaczal go odpychac by nie wchodzil to tato tego malca zareagowal.
Moje dzidcko jako ze agresji ma w sobie 0 to tylko zdziwione patrzylo o co chodzi.
Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
|
o to mogliby się kumplować z Kubą
Cytat:
Napisane przez _pola
Hej Mamusie 
pewnie nikt mnie już nie pamięta, ale wpadłam się pochwalić, że 5 sierpnia Elence urodził się braciszek - Franek  Małe, duże szczęście 4,5kg i 60cm  Nadal jestem w szoku 
Trzymam kciuki za wszystkie Mamusie "bliźniaków irlandzkich"  bo sporo nas tutaj

|
Ale jaki wysoki 
Cytat:
Napisane przez diabli
hehe tarczyca to jednak niezla bombka. ja po jej usunieciu od razu miałam tsh...99  bez przecinka, tak tak. obecnie balansuje, ale ostatni pomiar książkowy 1,040 
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------
 super.
tylko nie wciskaj się w kolejke, bo najpierw ja 
Veronic i reszta! dolaczcie do nas na fb... możecie zalozyc jakies lewe konta bez danych. tam naprawdę dzieje się dużo więcej niż tu.
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------
w ciąży najważniejsze jest utrzymanie tsh w ryzach, bo szaleje. raz dziecko potrzebuje więcej hormonu, raz mniej...co miesiąc mam inna dawke euthyroxu.
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------
gratulacje  opiszesz nam jak Elenka zareagowala na brata? coraz bardziej obawiam się czy Nela nie będzie gnebic siostry 
|
coś Ty Nela równa babka, no pewnie swoje korzyści weźmie póki co górą, ale dadzą sobie radę 
U nas 2 noc cycowania, co się dzieje nei wiem, zęby czy co ...
|
|