Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po przygodach z kuratorem, mamy Roczki pod dozorem -mamy V-VI 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-03, 22:58   #2013
vil84
Wtajemniczenie

Dot.: Po przygodach z kuratorem, mamy Roczki pod dozorem -mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez klarites Pokaż wiadomość
Mój Aruś też musi wszędzie wejść i wszystko zobaczyć, ale potrafi się na długo zająć jedną zabawą pod warunkiem, że go coś zainteresuje. Uwielbia koparki i wszelkie pojazdy, lubi budować garaże z klocków lego i zagrodę dla zwierzątek.

Była może któraś z Was dzisiaj w lidlu zerknąć na kurtki chłopięce? Kupiłam 2, ale zastanawiam się czy którąś zostawić czy obie oddać- nadają się wg Was na zimę?
A może któraś z Was widziała gdzieś jakieś fajne kurtki zimowe?
ja polowałam a nie znalazłam w dwóch lidlach

Veronic bardzo ładne imię wybraliście

Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
Hej Mamusie
pewnie nikt mnie już nie pamięta, ale wpadłam się pochwalić, że 5 sierpnia Elence urodził się braciszek - Franek Małe, duże szczęście 4,5kg i 60cm Nadal jestem w szoku
gratuluje
skrobnij coś więcej

---
piszę malutko bo dopiero co Przemek padł i się kładę, od 3 tyg tak jak Przemek jestem ciągle chora, co kilka dni gorączka mi skacze do 38,5, dziś na odmianę 38 i masakryczny katar ... a teraz nie ma jak odpocząć, wracam z pracy, jest 17.30, zanim zjem, ogarnę dom, Przemka, kąpiele itp to się robi 21 no ale pewnie większość pracujących tak ma
btw Przemek już chory 3 tyg, najpierw przeziębienie, potem zapalenie krtani, teraz szmery w oskrzelikach i po miesiącu zaś antybiotyk. od połowy sierpnia byl zdrowy 3 dni. pediatra już dziś kręciła głową na żłobek i mówiła że za dużo choruje i słabiutki jest

Edytowane przez vil84
Czas edycji: 2014-10-03 o 23:00
vil84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując