Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-03, 23:22   #877
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie i spamowanie idzie nam tak dobrze jak gościom podglądanie gwiazd cz

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Zmieniłaś zdanie czy zostajesz przy blond? Bo ja już sama nie wiem, muszę się oswoić chyba Mama to padnie bo nie wiedziała, że robię A jak jej wczoraj powiedziałam "tylko wpuść mnie do domu jak będę ruda" to zaniemówiła a jej mina była bezcenna
Yyyy, chciałabym powiedzieć, że rudy, bo naprawdę wyglądasz genialnie, ale jednak blond to Twój kolor wg. mnie oczywiście a Ty w którym czujesz się lepiej?
Haha, jestem ciekawa reakcji mamy

Cytat:
A to nie tylko ja nie umiem czytać
Przeietrzyłam się ->godzinny spacer z TZ.
Ale nie pomogło->
TZ:ale jestem podjarany
Ja [zamyślenie i wrócenie do rzeczywistości]: dlaczego jesteś napalony ?
ojjj, chyba ktoś tu jest niezaspokojony

Cytat:
Muszę się z nim przespać....tzn z kolorem oczywiście
Taaaa, z kolorem jaaasne

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Pokaż wiadomość
Chcieliśmy. Ale ja juz nie chce. Tzn nie teraz. A w takim tempie to za miesiąc, dwa góra trzy będę w ciąży.
A to teraz nie ma zabezpieczenia żadnego?

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
no nieźle
i jak to ciacho? też myślalam, żeby je upiec na jutro i w końcu odpuściłam chociaż...godzina jeszcze taka młoda
Ciacho pycha mamie też smakuje nie da się ukryć, że jest inne- no kruchego spodu to to nie przypomina ale naprawdę baardzo dobre

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
Jadę po MM
Haha, wiedziałam

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Melduję godzinę fitnessu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora