2014-10-04, 10:40
|
|
Wtajemniczenie
|
Zatruty kot-co robic??
Cytat:
Napisane przez tyene
Niestety może być za późno. Powinnaś była zapytać o to, by babka pokazała Ci, jak wkłuć wenflon i jak samodzielnie założyć kupioną kroplówkę. Spokojnie można się nauczyć zakładania kroplówki bez problemu. Albo przez internet trzeba było znaleźć studenta weterynarii, co by wolontariacko pomógł. Wciąż możesz spróbować, ale prawda jest taka, że poza dożylnymi płynami naprawdę nie ma innej metody. Trzeba było się rozryczeć, błagać lekarza, pisać na forach do studentów, poprosić o rozłożenie na raty, wziąć kroplówkę do domu (bez kosztu hospitalizacji bo to jest największym kosztem), pożyczyć kasę od znajomych przez fb...
|
Tylko, ze to bylo w srodku nocy, i miestety nie bylo mozliwosci wziac kroplowki, bo ja bylam na pogotowiu zwierzecym, a po kroplowke bym musiala jechac i tak ok 40 km do Oslo bo tylko tam jest szpital z calodobowa opieka. A kroplowki nie sprzedaliby mi w tym szpitalu, zreszta dzwonilam tam, rozmawialam z nimi o kosztach i co moge dalej robic to ppwiedziala, ze jedyne co moge zrobic to pilnowac, zeby duzo pila..tutaj w Norwegii niestety tak juz jest, z lekami i wszystkim zwiazanym ze zdrowiem, sa bardzo przestrzegane zasady co do kosztow to juz za sama wizyte na ppgotowiu zaplacilam 4tys kr (nie bylo nawet mozliwosci dostania faktury-platnosc na miejscu) i ja bym dala nawet te 20tys jakbym miala bo dla mnie wwzniejsza jest chanelka niz pieniadze.. Jeszcze tz ma do mnie pretensje zamiast mnie jakos wspoerac bo naprawde jestem zalamana 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Moj blog
_________________________ ___
ZAPUSZCZAM WLOSY
pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion
cwicze:
6.01.2013
Edytowane przez spaghettii
Czas edycji: 2014-10-04 o 10:42
|