|
Dot.: Produkty Neutral dla wrażliwej skóry
Jestem pod ogromnym wrażeniem tych produktów !! 
Od samego początku było do sporym zaskoczeniem gdy paczka w duużej wielkości dotarła do domu. Oczywiście jak to ja, najpierw dobrałam się do szamponu i balsamu. Szampon rewelacyjnie działa na włosy miękkie, delikatne. Balsam się długo wchłania ale mnie to zupełnie nie przeszkadza (zwiększa czas relaksu ) Płyny do prania i płukania dopierają codzienne plamy. Plus, że ubrania pachną świeżością a nie chemią... co jeszcze.... Znajoma zauważyła, że mniej drapie się po głowie co dla niej zawsze było to ogromny problem, więc szamponem jest zachwycona.
Nikt z moich znajomych nie miał problemów z alergiami czy innymi problemami skórnymi po użyciu produktów Neutral.
Myślę, że większość z nas wielokrotnie sięgnie po te produkty i BARDZO Dziękujemy, że mieliśmy tą przyjemność spróbowania tych produktów.
Pozdrawiam.
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------
Zapomniałam dodać, że opakowanie wyróżnia się wśród nastu kolorowych produktów i bardzo pozytywnie zwraca na siebie uwagę.
I jest jeszcze jeden Gigantyczny plus dla bezzapachowych produktów.
Możemy sami komponować własne zapachy z naturalnych ziół. Ja dzisiaj próbuje płatki dzikiej róży (jeszcze troszku mam...) a później rumianek...
Polecam i zachęcam do dzielenia się Waszymi pomysłami 
Edytowane przez Tangera
Czas edycji: 2014-10-04 o 12:03
|