Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy to dziwne, że nie chodzimy na randki?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-05, 09:23   #8
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Dot.: czy to dziwne, że nie chodzimy na randki?

Cytat:
Napisane przez asvr Pokaż wiadomość
hmm a ja często zapraszałam znajomych na kawę itp i nie przyszloby mi do głowy płacić za nich. także dla mnie to też dziwne podejscie ze jak ktoś proponuje to płaci...
Generalnie tego wymaga kultura, zapraszasz=placisz.
A znajomi to co innego, z nimi to sie najczesciej umawia na spotkanie. Wtedy naturalne ze kazdy placi za siebie.
Ale jesli chlopak wziac dziewczyne na wydarzenie ktore ona jeszcze srednio lubi, no to sorry, ale zachowal sie jak burak nie placac za wstep.

A placenie po rowno jest glupie, jesli jedna ze stron zarabia duuuuzo wiecej. Zyc razem tez sie bedzie 50/50? No ale moze to zalezy od etapu w zwiazku.

Nie dziwie Ci sie autorko. Tylko ja bym na Twoim miejscu po prostu z nim pogadala szczerze. Powiedz mu ze chcialabys chodzic od czasu do czasu do kina, restautacji, kawiarni i ze dlaczego on w ogole nie chce tak z toba spedzac czasu. Mozesz tez powiedziec, ze chcialabys poczuc sie jak kobieta, wiec niech ruszy tylek i cie gdzies zabierze, a do tego nie zbiednieje jak wyda na Ciebie 10 zł.
Ja bym prosto z mostu mowila ;p

Nie wmawiaj sobie, ze jestes materialistka. Oczekiwanie lodow za 10 zl to nie jest materializm, a jakies wymagania wypadaloby miec.
Troche mi skapstwem pachnie tak swoja droga.
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując