Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? - CIONŻA będzie! cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-05, 12:24   #2212
Niunia2011
Zakorzenienie

Dot.: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? - CIONŻA będzie! cz. 3

Cytat:
Napisane przez She Wolf Pokaż wiadomość
Chyba kupie Baby Annabel, bo moja bratanica ma dopiero roczek, a ta jest dla malych dzieciorow fajna

Wlasnie zmienilam na Cyclogest. Po prostu mialam pare opakowan lutki i chcialam wykorzystac, bo to sporo kasy mnie kosztowalo no nic juz nie bede ryzykowac. Dzis po przytulaniu duzo tej wydzieliny sie pojawilo takiej kawowej, to nawet nie wyglada jak krew. Dziwne.....

A ja sie wlasnie zastanawiam nad spacerkiem bo Loona miala kleszcza ostatnio i czekam na te krople na kleszcze zeby przyszly, bo sie boje zeby jakiejs boreliozy albo innego dziadostwa

Milego spacerku

Nawet jak wyjdzie ze cos jest nie tak, to nie Twoja wina przeciez!
No to jeszcze jest malutka Najlepiej taką żeby była trochę miękka Nasze dziewczynki się takimi fajnie bawią

Mam nadzieję, ze przejdzie
A mi nasz przyjaciel of wyznaczył owu na tamten pon

Nic jej nie będzie- nie przezywaj

Jeszcze najpierw musimy zjeść jakiś obiad Ale dziekujemy

Racja, ale w głowie siedzi...

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Pisałam z Kruszyna na fb i nie jest dobrze...

Rozstała się z tym swoim facetem, pakuje się i wyprowadza, ale o nic więcej nie pytałam bo nie chciałam jej męczyć. Mówiła, że jak sie ogarnie to wróci a @ nie ma jeszcze ale testowała i brak II. Pewnie przez ten cały stres wszystko się opóźnia...
Biedna....

Buziaki dla Was wszystkich od niej