Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co kupić na chrzciny?:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-05, 15:03   #154
precious_81
Wtajemniczenie

Dot.: Co kupić na chrzciny?:)

Cytat:
Napisane przez Papillon_ Pokaż wiadomość
Serio chyba zamiast łańcuszka lepiej jakąś łyżkę kupić... chociaż taki złoty łańcuszek bd dla starych na sprzedaż jak wpadną w finansowe kłopoty
A tak na serio serio łańcuszki i inne cuda dostanie na I komunię każde dziecko.
A jak nie macie pomysłów kupcie PAKĘ PAMPERSÓW, wszystkie matki się ucieszą
Cytat:
Napisane przez izotropia Pokaż wiadomość
nie każda, ja tam z pampersów bym się nie ucieszyła, bo to żadna pamiątka... serio wolałabym żeby dziecko dostało srebrną łyżeczkę, lub smoczek lub nic... jednak wolę coś pamiątkowego, np Biblię dla dzieci z dedykacją , pampersy nie są dla mnie żadnym prezentem to tak jakbym na urodziny dostała podpaski
Mnie też pampersy by nie ucieszyły
Srebrne łyżeczki, smoczki - jakoś też mi się nie podobają, ale jeśli ktoś ma ochotę dać to już na pewno lepszy prezent niż pampersy.

Ja nie lubię jak dzieci dostają pieniądze na jakiekolwiek okazje.
Moje córki dostały od chrzestnych kolczyki - bardzo fajny prezent na pamiątkę.
Z bardziej praktycznych rzeczy - krzesełko do karmienia, mata, ciuszki, książki, zabawki, album pamiątkowy pierwszy rok życia dziecka - taki do wklejania zdjęć i opisywania ważnych dat

Jak zawsze większy problem jest przy drugim chrzczonym dziecku, bo wszystko ma po pierwszym
Czy wypada dać jeździk - pchacz - autko na taką okazję? Może biegacz? Dziewczynkom jakoś łatwiej coś kupić bo zawsze można kupić biżuterię, ale chłopcu już trudniej.
precious_81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując