2014-10-06, 18:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014
Cytat:
Napisane przez mamaya
Domi, ja całe życie miałam psy a teraz mam kota [emoji6] I to naprawde najlepszy kot na świecie [emoji6] Wiec polecam koty, szczególnie czarne i szczególnie zgarniete z ulicy.
Zmieniamy mieszkanie! [emoji6]
iPhone [emoji390]
|
dobrze czy źle?
u mnie chorowania ciąg dalszy...
ja kaszlę straszliwie i mam czym niestety, a Jeremi ma nie wiadomo skąd gorączkę cały dzień on nawet kataru nie ma, nic go nie boli... tylko apetytu nie ma i nic nie chce jeść i ta temperatura... po tym jak mu dałam teraz nurofen to coś zjadł na kolację chociaż... bo tak to cały dzień tylko pije i trochę galaretki zjadł (dałam mu biszkopt z galaretką licząc że trochę biszkoptu zje chociaż ) pytałam go o gardło, ale go nie boli...
a i tak mi się przypomniało odnośnie leków przeciwbólowych, ja mam teraz nurofen forte truskawkowy i dzieci to łyknęły.. z jękami, ale przeszło, a przedtem miałam coś innego forte (ale też na ibuprofenie) to masakrycznie gorzkie i niesmaczne, dzieciaki po tym nie chciały łykać żadnych syropów myślałam że to wina ibuprofenu i ten też chciałam wypić sama, ale nic nie miałam innego a Ola wolała syrop od czopka ostatnio (poprzednio jednogłośnie woleli czopki przy tym drugim leku) i się okazało że nie jest bardzo niesmaczny...
|
|
|