Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TOP MODEL - Zostań modelką - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-07, 08:48   #4265
nikita343
Zakorzenienie

Dot.: TOP MODEL - Zostań modelką - część III

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Dokładnie Co do Górala może i on przystojny jest ale na modela się nie nadaje :P Jest ciągle w tym programie bo Krupa się w nim podkochuje
Co do tej edycji ,baardzo słaba ,nie ma zbyt wielu kandydatów na modelki i modeli ,szkoda że Kaszyński odpadł bo on się z nich wszystkich najbardziej nadawał , miał proporcje ,ciało twarz i wzrost , nie rozumiem czemu na sesjach mu włosy przylizywali ... Co do pozostałych uczestników to Mateusz Maga musi stać się wyrachowany i mieć twardą dupę to sobie poradzi chociaż jest niższy to modeling kocha takie twarze ,Baryza na rynek Azjatycki , Boguta jak poćwiczy mimikę twarzy to może coś z niego będzie , z lasek Misza tylko Polska bo jest za niska na inne rynki ,Osi podejrzewam też tylko Polski rynek ewentualnie, Sędzicka -hmm o niej ciężko powiedzieć , gdyby sobie tego biustu nie robiła miałaby szanse na rynki zagraniczne , a tak to ciężko stwierdzić ... Reszta nie zrobi nic Wspomnicie moje słowa

skąd to wiesz ? Nie mów że wierzysz stronce VOGLE POLAND
Dokładnie, znalazłam jego zdjęcia przed programem i o wiele lepiej wygląda w swojej fryzurze niż tej przylizanej. A co do Góral cóż interesowny, pozował z Magą żeby osiągnąć swój cel a odpadł Michał i się wyżył na Madze. Faworyzowanie Górala przez Krupę mnie wkurza niczym w poprzedniej edycji faworyzowanie Zuzy przez Piróga.

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora