Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-07, 09:02   #4414
Chemisette
Rozeznanie

Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III

Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość
Inka przynajmniej wiesz, że ma zamiar się oświadczy, a tak nadal żyła byś w niewiadomej czy ma w ogóle taki
zamiar

Mi pasy nie przeszkadzają, teraz to i tak się w jakąś kurtkę ubieram to mi nie przeszkadza, staram się go umieścić jak najniżej

Basjenia ja to Cię podziwiam za te treningi i, że masz chęć tak ćwiczyć ja to się rozleniwiłam, ale też ostatnio mam problem z rozłożeniem nóg odrobinę szerzej,bo boli jak cholera

Dzisiaj ogarniam mieszkanie i szykuję torbę do szpitala,bo jutro mam się stawiać. 5 dni błogiego leżenia mi się szykuje. W sumie to nawet się cieszę, bo w domu nie mam kiedy leżeć

Jeszcze napiszę Wam, że waga doktorka to oszustka ! Na mojej ważę 66 kg, a na jego 68 i mi mówi, że 4 kg od zeszłego miesiąca to dużo, bo teraz to powinnam przybrać tylko 2. Tylko mój taki urok, że pod koniec nabieram najwięcej...

Doktorek mnie wczoraj przeraził !!! Mówi do mnie tak : " zobaczymy, co słychać u Pani syna " a ja takie WTF ??? Na niego, że co on gada jak zobaczył moje przerażenie to od razu sprostował : " nie no ja tak tylko mówię, myślałem, że syna się Pani spodziewa, bo nawet jeszcze nie spojrzałem na USG, ale nic tu nie ma między nogami to dziewczyna " uff. Nie to, że bym była zła, ale tyle czasu wiem, że dziewczyna to mnie zaszokowała ta wiadomość
Dzień dobry
Znowu dziś mglisto i ponuro

Ale Cię ten doktor nastraszył, niefajnie.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Mi jak synek się urodzi 26 grudnia to akurat wypadnie w czwartą rocznice zaręczyn Tak się śmiejemy że zrobi nam prezent
Chemisette jest offline Zgłoś do moderatora