Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - się wkopałam
Wątek: się wkopałam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-07, 22:04   #103
201607111028
Konto usunięte

Dot.: się wkopałam

Cytat:
Napisane przez cacajuate Pokaż wiadomość
hHahah ómarłam. Drabineczka, ktora jest zazwyczaj delikatna jak sierpowy Goloty na wizazu nagle nie moze powiedziec komus wprost. A jak komentujesz, to zawsze to 'jest takie proste, jak to nie proste, mowisz i juz, bez cackania sie'. Nie moge sie powstrzymac zeby nie zauwazyc, ze zapewne wiekszosci wizazowych hojrakow rura mieknie jak musza taka sytuacje rozwiazac we wlasnym zyciu. he he.

Co do problemu, najlepiej ignorowac i sciemniac. Oj samochod mi sie zepsul. Oj mam biegunke i nie moge w piatek wieczor leciec z obsranymi gaciami itd itd. w koncu laska zakuma czacze i sie odpierwiastkuje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ja cię, przecież przez to, że czasami nie radzimy sobie z jakimiś życiowymi sytuacjami, nie "tracimy uprawnień" do udzielania takich rad, jakie uważamy za słuszne. Mamy jakieś swoje przekonania, jakiś ideał, do którego dążymy, a to, że czasami w przypadku swojej osoby nie potrafimy wprowadzić go w życie, niczego nie zmienia. Drabineczka nie radzi sobie w tej konkretnej sytuacji, co wcale nie oznacza, że nagle z "wizażowego chojraka" nic nie pozostało. Moim zdaniem to jest właśnie ludzkie, pokazuje, że każdy z nas czasami się pogubi i potrzebuje od nas tego wsparcia, którego wcześniej sam udzielał.
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując