Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-08, 08:16   #2653
ja-ika
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzicie mi czy dla roczniaka to fajny prezent taka mega wielka ciężarówka ? Bo nie wiem co kupić dla Korna za kasę do ciotek, moja mama mu kupi stoliczek edu, my go bierzemy do sali zabaw, a od ciotek to nie wiem co... i dzisiaj widziałam taką mega cięzarówkę za 60 euro. i nie wiem
super prezent

Dziś w nocy pogryzły mnie biedronki. Wczoraj wyłapałam przed spaniem 4. Jak macie okna of południa i zachodu, to ich nie otwierajcie, bo one wchodzą do domów szukając ciepła. Jak ugryzą to powstają wielkie swędzące bulwy a jak ktoś ma alergię, to nawet może przez takie coś wylądować w szpitalu.

U nas nocka bardzo płaczliwa i krzykliwa. Co odłożyłam Emilkę do łóżeczka to się budziła z krzykiem. Skapitulowałam więc i spałyśmy razem. Dopiero po 3 ją odłożyłam do łóżeczka i spała do 7. Ja jestem połamana i pogryziona.
Emilka bawi się teraz w łóżeczku i robi beeee