Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-08, 11:27   #1123
_agg_
Zakorzenienie

Dot.: Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!

Cytat:
Napisane przez moee Pokaż wiadomość
oj mi też coś d.. psko nabrało , aż się zdziwiłam ostatnio jak chciałam wskoczyć w garnitur , a tu ledwo guzik dopięłam , się później zastanawiałam w firmie czy jak usiądę nie przeleci przez pokój ale ja tak zawsze mam po lecie , że tyję kilka kilo, w zimie spada

a moje włosy coraz jaśniejsze czerwień zabiłam kasją całkowicie ,te moje włosy się zrobiły miodowe bardziej , taki rudy jasny- i co najdziwniejsze nie wychodzi mi żadna żółć tylko bardziej rudy-rudy . Jedno muszę przyznać nigdy nie wyglądały tak cudnie jak teraz - odkąd je myje tą odżywką co mi mąż ze stanów przywiózł .Takie są błyszczące, rozdzielony każdy włosek i się nie zbijają w strąki no cudne , nie mówiąc o końcach które wyglądają zdrowo ( no ale to zasługa też podcięcia bo ostatnio poleciało znowu 3 cm ) . Nie chcę myśleć co będzie jak się skończy na szczęście jest dość wydajna i może starczy do następnego wylotu męża..
o, moje słowa,a zacytowane jako fela
_agg_ jest offline Zgłoś do moderatora