Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ultimatum?
Wątek: ultimatum?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-08, 12:08   #3
Loyd
Zakorzenienie

Dot.: ultimatum?

[QUOTE=ooleczkaa;48440386]Cześć wam! Jestem w takie kropce, ze musiałam już tu napisac, bo nie mam się nawet komu wygadać...
Jestem z chłopakiem prawie 2 lata, zawsze się tam jakoś kłóciliśmy, wiadomo, raz gorzej raz lepiej, ale zazwyczaj było dobrze między nami.
Problem zaczął się początkiem czerwca, mój TŻ odnowił kontakty z kolegą. Nic do tego kolegi nie miałam, nie znałam go, więc było wszystko w porządku.
Raz się spotkaliśmy wszyscy razem, jego kolega był bardzo dla mnie nie miły, oschły, nigdy wcześniej nie rozmawialiśmy razem, więc nie wiem o co chodziło...
I problem dopiero się zaczynał. Ten kolega zaczął mojego TŻ namawiać na róznego rodzaju używki, imprezy, gdy się pokłóciliśmy a on go negatywnie nastawiał na mnie, że znajdzie sobie inną, lepszą, że ja nie jestem jego warta, że jestem za młoda, miałam wrażenie, że robi wszystko, żebyśmy się rozstali.
Powiedziałam TŻ, że nie życzę sobie, żeby przebywał z nim tyle czasu, to przyłapałam go 2 razy na kłamstwie, mówił, że jest u rodziny a był z tym kolegą... Ten kolega namawia go na branie narkotyków (TŻ sie nie zgadza oczywiście), ale mam wrazenie, ze w koncu ulegnie temu debilowi. Cały czas się przez niego kłócimy.
Co mam zrobić? Myślalam o tym, zeby kazać mu wybierać, że jak będzie utrzymywał z nim jakiś kontakt, to odejdę.. Ale czy to dobry pomysł? Czy TŻ pod wpływem ultimatu, wlasciwie szantażu nie odejdzie?[/

Mnie zastanawia jak on może pozwalać by jakiś obcy facet był dla Ciebie opryskliwy czy mówił o Tobie źle...

Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow.
Loyd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując