Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BaByliss Pro PERFECT CURLING - urządzenie do robienia loków
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-08, 17:23   #1
Gaia89
Raczkowanie

BaByliss Pro PERFECT CURLING - urządzenie do robienia loków

Od kilku dni jestem przeszczęsliwą posiadaczką cudeńka Pro perfect curling i jestem ZACHWYCONA!
Zacznę od krótkiego opisu urządzenia : Niby lokówka, ale zupełnie inna, poprzez głowice sama nakręca włosy wewnątrz zamkniętej komory ( do nas należy tylko umieścić pasmo i zamknąc komorę ). Na początku podeszłam do tego dość sceptycznie - bałam się, że wciągnie mi włosy, pourywa, zniszczy itp, ale po pierwszym użyciu zrozumiałam w jak wielkim byłam błędzie. Ta magiczna lokówka jest delikatna, nie wyrywa włosów, sygnalizuje dźwiękiem kiedy lok jest juz skręcony, więc nie ma opcji żeby spalić włosy... Dodatkowo ma 3 stopniową regulację temperatury (trzeba dobrać względem kondycji włosów) , 4 stopniową regulację skrętu (fale, lekkie loki oraz mocne loki) oraz 3 stopniową regulację kierunku skrętu .
Generalnie włosy układa się baaaaardzo szybko - dziś rano zajęło mi to jakieś 10 minut, a włosy wyglądają bardzo naturalnie no i co najważniejsze, przynajmniej dla mnie - bez lakieru trzymają się nawet dwa dni, a moje włosy nie są jakoś specjalnie podatne Jeśli chodzi o cenę - z tego co widziałam to chyba jest jakaś nowość, a ceny wahają się od 299zł do (?!) 699zł. Ja miałam to szczęście, że mam przyjaciela fryzjera i dostałam je za darmo ( to jest urządzenie do domowego użytku - sam dostał na jakichś targach i w salonie nie było Mu potrzebne) , ale warte jest swojej ceny...
Polecam obejrzenie filmików w sieci jest ich pełno - no i może są tu jakieś posiadaczki tegoż urządzenia? Chętnie wymienię opinie i może jakieś pomysły na fryzury Pozdrawiam!
Gaia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując