Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpniowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-09, 10:34   #2568
zVenus
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie sierpniowe 2014

Cytat:
Napisane przez patrycja19894 Pokaż wiadomość
U nas dziś masakra z tym spaniem, już dawno tak nie było. Mały zasnął ok 22 i spał dopóki go nie odłożyłam do kołyski czyli ok pół godziny. Przed 23 jadł i spał na cycu z 40 min i wstał mi przed 2. Teraz znowu po 2h obudził się tak głodny jakby cala noc nie jadł. Wczoraj w dzień jak jadł to strasznie się denerwował, wyginal, ruszał Rączkami, skrzeczal.. Juz nie wiem o co chodzi. Na skok to jeszcze za wcześnie.
Cytat:
Napisane przez gosia3103 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem od czego to zależy. Są takie noce że od 21 Adelka się budzi dopiero koło 2, potem kolo 5-6 i jeszcze raz zanim całkiem wstanie. Dziś była pobudka koło 12, 3, 5 i od 6 już nie śpi. Wczoraj też o 6 się obudziła, ale po pół godzinie jeszcze poszła spać. A teraz dupa, płacze, leży gada coś do siebie, leżała ze mną w łóżku najedzona i przewinięta, myślałam że uśnie i próbując zrobić to samo obróciłam się na drugi bok. I w którymś momencie odwróciłam się do niej, poczułam że chyba ma kupę. I się przekonałam, że ona mi tak namiętnie opowiada o tym, jak to się zafajdała po samą szyję... ;-) musiałam ją pieluchą tetrową najpierw wytrzeć, bo wyleciało na wszystkie strony, pełna pielucha, jak nigdy nie było nic słychać jak robiła i nawet nie zapłakała że jej źle... Czy jak się wylewa górą to znaczy że pieluszki za małe? Bo jeszcze nam się tak nie zdarzyło wcześniej..
Cytat:
Napisane przez karoseria Pokaż wiadomość
możliwe że już za małe. u nas też dziś pierwszy raz kupa podeszła pod plecy a przymíerzalam 3 i są dobre tylko dokanczamy 2

wogóle to nie wiem o co kaman ale od wczoraj zwiększyła nam się liczba kup taka sama konsystencja itd ale wcześniej była 1 góra 2 dziennie a teraz ok 5

Wysyłane z mojego GT-S5300 za pomocą Tapatalk 2
o
Dziewczyny przeczytalam te posty i mysle sobie WTF?? U nas to samo...nocka slaba, Iga je tak nerwowo ze przy kazdym karmieniu walczymy, bez przyjemnosci...i kup tez jakos wiecej. Poza tym w dzien tez klopoty ze snem...co sie dzieje z tymi dzieciakami...czy to skok? Watpliwe....chba dorastamy
zVenus jest offline Zgłoś do moderatora