Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-09, 13:38   #3695
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
woda sledziowa to po prostu woda z octem i cebulka, zabielana smietana, do tego sledzik niewiem czy ktoras z was to zna, ale ja uwielbiam, jak bylam dzieckiem mama zawsze robila w piatki
kurcze a ja od zawsze nie przepadam za rybami..
Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Hehe.

A o slubie wie.
Ja sie pochwalilam na fejsie i zaluje tego troche.

Reakcja rodziny nie jest za pozytywna.
kurde, dziwnie..
Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Co do fejsa to ja wogóle nie posiadam tam konta zdjęć dzieci też nigdzie nie umieszczam bo uważam, że należy chronić ich prywatność. Niewiadomo na kogo w necie padnie, a nie mam zamiaru pożywki dostarczać jakims pedofilom.

ROSARIO - kroisz mięsko w kostkę, posypujesz papryką, ziarenkami smaku i pieprzem. Podsmażasz na łyżce oleju, podlewasz delikatnie wodą. Patelnie przykrywasz na chwilę przykrywką i czekasz aż mięso puści soki. Potem przelewasz wszystko do garka wrzucasz półplasterki trzech cebul i dwa ząbki czosnku. Gotuje to się tak z 10minut. Dorzucasz pół puszki pomidorów. Przykrywasz. Pogotuję się chwilę i dodajesz rozmieszany wg przepisu na opakowaniu fix knora do gulaszu węgierskiego w zależności z jakiej porcji robisz jest to jedna lub dwie torebki gotuje się jeszcze chwilę i voila )
wrzuc prosze przepisik do klubu ;*
Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Ufam mojemu lekarzowi, że wie co robi

Mała rób prawko. Znajoma też nie ma i jak pojawiło się dziecko, czy na badania, szczepienia czy też dostało gorączki zaraz musiała ściągać męża z pracy lub kogoś prosić, aby z nimi pojechał.

Jak tak patrzę na te wszystkie sukieneczki i pierdołki dla dziewczynek to już sama nie wiem czy nadal jest mi to całkiem obojętne co bym chciała Ale najważniejsze, żeby było zdrowe i tak już dawno pokochałam tego małego Ludzia, jeszcze jak był dopiero na etapie produkcji.

Od 7tc biorę zestaw witamin z dha.

Ojej to mój brzuszek jest zerowy przy Twoim, piękności

Zjadłabym sobie śledzia w śmietance i do tego ziemniaczki na obiad... A jutro piąteczek, więc byłoby jak znalazł.
Tylko tż krzywi się już od samego patrzenia jak to jem i jemu coś innego będzie trzeba robić

Zjadłabym sobie śledzia w śmietance i do tego ziemniaczki na obiad... A jutro piąteczek, więc byłoby jak znalazł.
Tylko tż krzywi się już od samego patrzenia jak to jem i jemu coś innego będzie trzeba robić

Aż wyjęłam wagę... 0,5kg więcej niż normalnie, chyba muszę zacząć więcej jeść
hehe ale chudzielec;*
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
wiecie co czytalam troche i chyba dokupie sobie Moolers tran forte, to jest sklad:
Skoncentrowany olej z ryb 900 mg Tran 300 mg - kwasy tłuszczowe omega-3
w tym EPA + DHA 615 mg
509 mg Witamina D 10 µg Witamina E 10 mg

kosztuje na allegro 28 zl za 112 kapsulek, wiec mysle ze cena przystepna. co myslicie?
nie denerwuj mnie:P
ja wlasnie zamowilam za 68zl omega med forte!
Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
A to mój bananowy song pychota dziś smakuje lepiej niż wczoraj
o jakie ciacho super!!!
podziel sie!

chwile mnie nie bylo,a tak nastukalyscie;p
poszlam po produkty na zupe serowa z szynka;p
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora