Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpniowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 08:01   #2604
zVenus
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie sierpniowe 2014

Cytat:
Napisane przez Moni 26 Pokaż wiadomość
hejmoje dziecko jest inne chyba bo ostatnio ma super noce dzis zasnął po 21, a obudził sie po 4 (druga noc i 7 godzin przespane), ale tylko dlatego ze ja tak sie zmartwiłam ze go dotknelam , aby sprawdzc czy na pewno z nim wszystko dobrze i zaczał sie krecic, nawet nie płakał, ale moje piersi juz by dłuzej nie wytrzymały potem przebudził sie o 7, ale malo zjadł, pospał godzine i wlasnie dojada moj maly aniolek

zastanawiam sie czy moje dziecko nie ma uczulenia na czekolade....wysypało mu buźke i te krostki sa troche inne niz ostatnio, a tylko to jadlam z rzeczy zakazanych...ale to mozliwe, skoro jakis czas temu jadlam na sprawdzenie i nic sie nie działo, wiec myslałam ze zjem , taka mialam ochote ale jak od 3 dni nie jem jej to te krostki nie powinny zniknac???
Iga też ostatnio miała takie dwie noce
spała ciągiem po 6-7h...albo nawet 3 takie noce. po nich przyszły inne noce ale nie narzekam np dziś wstała tez raz, robiła przerwy co 4h i w sumie wstała o 6 pospala do przed 8 zjadła coś pofikała ze mną i właśnie spi w bujaczku obok mnie także nie narzekam dziś absolutnie, oby tak dalej dzieci powinny wstawać w nocy...jeszcze są za małe żeby przesypiać bez jedzenia 8-9h! dlatego zadziwia mnie Olivia, bo ona śpi całe noce...z tego co Ania pisała czasem spi nawet 9-10h ciągiem...ale to jakiś ewenement po prostu odpłaca mamusi za te cierpienia w ciąży.
ja mialam lajtową ciążę, więc teraz muszę trochę odpokutować
zVenus jest offline Zgłoś do moderatora