Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 2015, cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-10, 10:05   #4502
smerfetka2808
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. V

hej ho

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
Brawurka, Lilijka wy najbardziej wytrwale jeśli chodzi o prace

Lilijka ja mam nadzieje ze nikomu nie przyjdzie do głowy całować mojej malutkiej
Jak sobie przypomnę życzenia pod kościołem po ślubie i te wszystkiego całusy (blee) to oczywiście dostałam uczulenia na pół policzka

Smerfetka teraz Ci sie tak wydaje,ale jak to będzie twoje maleństwo to raczej nic ci nie będzie przeszkadzało
o tak życczenia pod kościołem były czymś okropnym
mam nadzieję że tylko właśnie teraz tak to czuję a jak zobacze maleństwo to mi będzie obojętne

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość

Standardowa noc, nie śpię od 5.

Smerfetka ja zamiast olejku tez kupiłam balsam oczywiście zorientowałam się w domu.
.
eh też w domu się zorientowałam

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
święto narodowe: teściowa wyszła wcześniej do pracy to czas na bo do 15 mam święty spokój

Cytat:
Napisane przez paulineczka182 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamusie
Jestem jedną z tych czytelniczek która czyta was codziennie od jakiś dwóch miesięcy, ale nie miała zbytnio czasu aby udzielać się na forum.
Teraz już jestem na urlopie, wszystkie inne sprawy powolutku kończę więc będę mogła czynnie uczestniczyć w rozmowach.
Mam na imię Paulina, 26 lat z Warszawy Termin porodu jest wyznaczony na 10 stycznia 2015 r. w brzuszku skrywam synka, nad imieniem się jeszcze z Tż -tem zastanawiamy Marcel albo Oluś.
Co do wielkości biustu to kiedyś mieścił się Tż-owi w łapce teraz potrzebuje już dwóch Co do grzybobrania to grzybów nie hoduję więc nie ma co zbierać.
I tak jestem ogromnym ogromnym łasuchem - tż dawkę słodyczy mi codziennie wydziela i chowa przede mną.
hej hej witamy

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
alb no też myślałam o strzykawce - tylko ta nasza ma do 5 ml a muszę podać 10 ml 3 razy dziennie Widzę, jak rośnie jej to w buzi. A ma kaszel od kataru odrywający się.
paulineczka witaj
ewka ale sen

kurczaki ładna pogoda, no ciągnie mnie do tego Krakowa...
pogoda jest cudowna w Krakowie

Cytat:
Napisane przez ewka555 Pokaż wiadomość
zapisałam się na za tydzień do endokrynologa...

wrzucam fotki tego kompletu, co wczoraj tż małej kupił

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

a co do spania to różnie, zazwyczaj zasypiam na prawym a budzę się w nocy kilka razy i zawsze na plecach