2014-10-10, 10:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. V
hej ho 
Cytat:
Napisane przez ellyunia
Brawurka, Lilijka wy najbardziej wytrwale jeśli chodzi o prace
Lilijka ja mam nadzieje ze nikomu nie przyjdzie do głowy całować mojej malutkiej
Jak sobie przypomnę życzenia pod kościołem po ślubie i te wszystkiego całusy (blee) to  oczywiście dostałam uczulenia na pół policzka
Smerfetka teraz Ci sie tak wydaje,ale jak to będzie twoje maleństwo to raczej nic ci nie będzie przeszkadzało
|
o tak życczenia pod kościołem były czymś okropnym 
mam nadzieję że tylko właśnie teraz tak to czuję a jak zobacze maleństwo to mi będzie obojętne 
Cytat:
Napisane przez simonee

Standardowa noc, nie śpię od 5.
Smerfetka ja zamiast olejku tez kupiłam balsam  oczywiście zorientowałam się w domu.
.
|
eh też w domu się zorientowałam 
Cytat:
Napisane przez lilijka3
święto narodowe: teściowa wyszła wcześniej do pracy  to czas na  bo do 15 mam święty spokój 
|

Cytat:
Napisane przez paulineczka182
Witam wszystkie Mamusie
Jestem jedną z tych czytelniczek która czyta was codziennie od jakiś dwóch miesięcy, ale nie miała zbytnio czasu aby udzielać się na forum.
Teraz już jestem na urlopie, wszystkie inne sprawy powolutku kończę  więc będę mogła czynnie uczestniczyć w rozmowach.
Mam na imię Paulina, 26 lat z Warszawy  Termin porodu jest wyznaczony na 10 stycznia 2015 r. w brzuszku skrywam synka, nad imieniem się jeszcze z Tż -tem zastanawiamy Marcel albo Oluś.
Co do wielkości biustu  to kiedyś mieścił się Tż-owi w łapce teraz potrzebuje już dwóch  Co do grzybobrania to grzybów nie hoduję  więc nie ma co zbierać.
I tak jestem ogromnym ogromnym łasuchem - tż dawkę słodyczy mi codziennie wydziela i chowa przede mną.
|
hej hej witamy 
Cytat:
Napisane przez lilijka3
alb no też myślałam o strzykawce - tylko ta nasza ma do 5 ml a muszę podać 10 ml 3 razy dziennie  Widzę, jak rośnie jej to w buzi. A ma kaszel od kataru odrywający się.
paulineczka witaj
ewka ale sen
kurczaki ładna pogoda, no ciągnie mnie do tego Krakowa... 
|
pogoda jest cudowna w Krakowie 
Cytat:
Napisane przez ewka555
zapisałam się na za tydzień do endokrynologa...
wrzucam fotki tego kompletu, co wczoraj tż małej kupił 
|

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------
a co do spania to różnie, zazwyczaj zasypiam na prawym a budzę się w nocy kilka razy i zawsze na plecach
|
|