Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez ja :)
Cieżko opowiedzieć... Zadawala mi milion pytań łącznie z tym ile płace za wynajem skąd jestem i ile zarabiam. Wtf? Pierwszy az widzę babkę i nie bede jej mowić takich rzeczy 
Wychwalali uk i Irlandię ze tam sie tak pięknie żyje, ze taki social dobry ze nawet muzułmanie przyjeżdżają. Ze żyć nie umierać bo w uk nawet Polaków kochają i płaca im co miesiąc nawet i 5 tys zł na dzieci. A nie to co w Polsce bida nędza i rozpacz itd. Nie wiem czy w Polsce jest dobrze czy złe, myśle ze tak gdzieś po środku ale z opowieści Luli nie widzę zeby uk tak chętne dofinansowało Polaków tam żyjących 
No i pózniej molestowała swoją podopieczna trulionem pytań zeby sie pochwalić przede mna i ta biedna dziewczynka juz znudzona kręci głowa ze nie chce a ta dalej. A gdzie ucho a gdzie oko a gdzie ręka a gdzie but a gdzie dupa..,
No i oczywiście ponad 20 stopni ja w podkoszulku pola w lekkiej bluzie a ta biedna prawie dwulatka w puchowej kurtce i czapie na głowie..
Ogólnie była dziwna cieżko to opisać
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Dawac mi te 5 tysiecy!
|