2014-10-10, 12:11
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez your Angel
(...)-
Mariiasia, ja miałam umowę tylko do dnia porodu więc na wychowawczy nie zasługuję 
Wiesz co, u mnie jest spory głód zrobienia czegoś produktywnego, wykazania się. Niewiele pracowałam w swoim zawodzie a brakuje mi tego. Chciałabym dać Julowi wszystko co najlepsze, ale jednocześnie wypośrodkować jakoś to wszystko.
|
wiesz, ja też chcę się realizować zawodowo, dlatego po nocach ślęczę nad grafiką i ilustracjami nie mam zamiaru popaść w kurzyzm domowy, choć przyznam, że kiedyś wydawało mi się to moją idealną drogą życia 
Cytat:
Napisane przez ewacia85
melduje że posprzatałam, obsoczyłam sklep, placek czeka na przełożenie  seba spi podłogi wymyte dywany odkurzone, krokiety opanierowane, barszcz ugotowany, cukinia dla oli i sebcia sie gotuje i jaglanka  no to moge czekac na layska chyba ż ejeszcze o czyms zapomniałam
edit placek pzełozony
|
przyznaj się, że skopiowałaś się na drukarce 3D i co najmniej dwie Ewy w Twoim domu śmigają
Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89
Mariasia ja tez zostaje w domu  ale oficjalnie prowadzę firmę  a od wiosny nie wiem...
|
a jaką? i czemu tylko do wiosny?
Cytat:
Napisane przez ja :)
Ja urodziłam w pon wieczorem a w środę rano wyszłam. Ale spokojnie mogłam wyjść juz we wtorek - w sensie byłam na siłach  i w piątek juz pojechaliśmy na pol dnia nad zatokę na długi spacer 
Ale co do długości porodu to sie nie wypowiadam..
Byłam wlasnie na placu zabaw i gadalam z jakaś niania. Ludzie jakie te niektóre baby sa głupie.. No strasznie pieprzą
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
tego właśnie zazdroszczę mamom rodzącym naturalnie (choć wiem, że nie wszystkie tak mają), że tak szybko są w stanie wrócić do normalności i że mają dzieciątko od porodu cały czas przy sobie. ja pamiętam jaka byłam rozdarta psychicznie, bo z jednej strony źle mi było, że Szymka mam tylko w dzień a z drugiej strony cieszyłam się, że mogę po prostu spać i nie czuć brzucha, nie musieć wstawać 
idziemy na plac zabaw, bo mi Skrzat dom roznosi, a pogoda przednia

mój mały wielki cud
72--65--->62
|
|
|