Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-10, 14:03   #4911
benetta
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
Uwierz, stosuje sie! Serio. W zespole downa na przyklad caly czas jest na topie - ja nie pracuje z zd, ale kolezanka tak i matki nadal pieczolowicie szyja te kapy i dzieciaczki nosza. Rowniez ze wzgledu na domykanie zuchwy.
Rownie pochyla mowisz? Masz jakies foty tego urzadzenia, bo szczerze to sie nie spotkalam (moze byc na priv). Widac mnie uczyli w zamierzchlych czasach (swoja droga to straszne ze sie czlowiek ciagle doksztalca i ciagle nie nadaza! :stupid: :/ )
Ja sie z koleei spotkalam z pomyslem naprostowywania wad zwiazanych z wypychaniem zuchwy przez plastry do kinesiotapingu! Dla mnie mega!
nie będę się upierać,że nie, może faktycznie gdzieś się jeszcze ostało mnie uczyli że to historia
szukałam ładnego zdjęcia ale kiepsko z tym w załączniku jedno podobne. generalnie to można zrobić z akrylu na miejscu, albo przez technika. tylko powinno być bardziej skośne, bardziej wypychające. to na zdjęciu jest dość "bryłowate"

tu w linku jest więcej takich urządzonek http://www.kmdental.com.pl/galeria-p...laktyczne.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg równia.jpg (45,2 KB, 4 załadowań)

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami
benetta jest offline Zgłoś do moderatora