2014-10-10, 14:03
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
Napisane przez Indra83
Jestem w domu, moje auto nadaje się na złom, koszt naprawy jest tak duży, ze się nie opłaca robić, mogę jeździć aż całkiem się zepsuje. A na wiosnę pewnie zakup nas czeka.
Na stronie Gemini moje zamówienie ma już nadany nr listu przewozowego, wiec pewnie w poniedziałek kurier przybędzie.
Byłam teraz u mamy w szpitalu, to sporo dzieci się w pełnię urodziło, w tym bliźnięta, chłopiec i dziewczynka. Strasznie gorąco jest na oddziale, zgrzałam się, a nic nie robiłam.
Trochę odsapnę i biorę się za prasowanie.
Benetta, ja ciągle gumki kupuję i wiecznie je gubię
A pisałam wam, jak miałam iść luteinę sobie zaaplikować i tak z nią chodziłam w dłoni po domu, aż sie zagapiłam i ją połknęłam, odruchowo wsadziłam do ust i popiłam grzecznie wodą 
|
Hahah jesteś bezbłędna A auta współczuję 
Cytat:
Napisane przez Zanet84
a oto co moje dziecko przed chwilą wyprawiało z moim brzuchem  często się wypina, ale zawsze widzę to z góry...dziś postanowiłam zrobić sobie fotkę z boku i myślałam, że padnę jak to zobaczyłam 
|
Mały akrobata, ciekawe czy moja też tak się wygina z boku 
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
Tak myślę o tej promocji rosmanowskiej,mam jedna paczkę 2 , może bym kupiła, a to tylko rozm.1 jest w promocji?
|
Tak, tylko 1. Większe były chyba w zeszłym tygodniu.
A ja dzisiaj zrobiłam sobie spacer do koleżanki i z powrotem, górki niesamowite tu u nas, ale się zmachałam Za to mam powera i jak zrobię obiad chyba będę sprzątać
|
|
|