Dot.: Po jakim czasie pójść do łóżka..?
Ja zrobiłam raz ogromną głupotę i poszłam na trzeciej randce z facetem do łóżka.
Niby nic złego się nie stało, przecież jestem dorosła, miałam ochotę, facet super przystojny, miły wszystko ładnie pięknie. Ale dostałam po wszystkim niezłą nauczkę.
Facet po kilku spotkaniach totalnie się ulotnił, odezwał się kilka miesięcy później i w ogóle to wszystko zaczęło mi nieźle śmierdzieć. Poszukiwałam o nim jakiś informacji i tak co chwilę pojawiało się coś nowego, ja to wszystko zebrałam do kupy no i dotarłam w końcu do wszystkiego. Okazało się że facet miał sporo więcej lat niż mi mówił że ma, zmienił sobie imię, nazwisko i okazało się że urodził się nawet na innym kontynencie. Pewnie miał o wiele więcej za uszami ale do tego już nie uda mi się dotrzeć. Nie ma sensu pakować się komuś od razu do łóżka. Jak facetowi zależy, to nie będzie próbował zaciągnąć się do łóżka na pierwszej randce.
A nawet jeżeli chodzi tylko o seks, to i tak warto znać chociaż podstawowe informacje o człowieku przed którym rozkłada się nogi i naraża na ewentualną ciążę. Ja już nigdy w życiu nie zrobię takiej głupoty.
|