Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-10, 19:08   #3515
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Ble! Nie lubię nutelli.

A ja wszamałam wczorajszy obiad odgrzany. Nawet ziemniaków nie mam. Zaraz jade po zakupy, kupie na jutro[emoji39]
wlasnie ja tez nie lubie Ups, u mnie na kolacje fast food, dopiero sie obudzilismy z TZ a sklep wlasnie o 20 zamykaja te wieksze

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Wy tu o jedzeniu, dobrze, że i ja zjadłam Jak poczułam zapach świeżego wiejskiego schabu pieczonego to musiałam zjeść(wreszcie mam na coś ochotę) wróciłam z zakupów kupiłam siostrze prezent na 4 urodziny, sobie pare drobiazgów i dziewczyny wiecie, co kupiłam dla dzidzi pierwszą rzecz poczułam, że chce w h&m jak zobaczyłam body to musiałam i jeszcze kapcioszki dobrałam, nie mogę się na to napatrzeć:P

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Witamyfajnie, że jest nas coraz więcej)
pokaz uwielbiam rzeczy z HM ostatnio kupilam dwa body niebiesko szare w paski i spodnie do kompletu w tych kolorach czy to pol spiochy hihi

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Hej mamuśki jak o jedzeniu to u mnie dzis :
Zupa mleczna , pasta jajeczną
Barszc czerwony , makaron z serem i brzoskwiniami
Pasta z tuńczyka na kolacje

A ja taka ochotę na frytki mam ))
Dzis wyszła mi w moczu glukoza ...
Jutro rano maja powtarzać badanie . KurcZe sikam co 30 min ...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Lubie paste z tunczyka
ja spalam teraz 4 godzinki i tylko dwa razy sobie wstalam na siusiu.... duzo jak co pol godzinki

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Witam się dawno mnie nie było.

A nie możecie powiedzieć, że chcecie się żywić sami? Teściowie z synkiem sobie i wy sobie. Wydzielcie w lodówce półki dla jednych i drugich. Mnie też mój brat tak wkurza. Ja polecę do sklepu kupić coś na kolację dla nas, chowam do lodówki, wracam o 19.00 a tu k...a nie ma nic!!! Już mu powiedziałam, że mojego jedzenia ma się nie dotykać.

Ja już dwa duże opakowania zjadłam

A ja od kilku dni mam jakieś kłucia przy zmianie pozycji, czy to siedzącej czy leżącej, czy stojącej. Jakoś specjalnie mi to nie doskwiera, ale przyjemne też nie jest. Myślałam, że wymioty mi przeszły i na myśleniu się skończyło. Jak kot...

A na obiadek miałam kotleciki jajeczne z ziemniaczkami i sałatką. Naobierałam więcej ziemniaków, jutro może kopytka ukręcę
kopytka albo pierogi zrobie jak stol zakupie pierwszy raz od trzech lat znalazlam make ziemniaczana tutaj
mnie tez czasami cos zakuje, ale dzis jak sie obudzilam mialam napiety brzuch, nie wiem dlaczego, byc moze spalam w zlej pozycji, albo maluszek jest aktywny kiedy ja spie

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
sporo nas rodzi na początku marca - będzie duże baby boom

podobno kobietka mała - od początku tak mówią, 20.10 mam połówkowe liczę, że już powiedzą na 100%

ja też nie umiem trzeć na tarce jeśli chodzi o ziemniaki - ciągle kaleczę palce

zawsze TŻ trze

prawdopodobnie mała kobietka - liczę , że na połówkowym potwierdzą i że do tego czasu jej nic nie wyrośnie

witam wszystkie dzisiaj

widzę, że dziś było plackowo - u mnie też było plackowo , ale placki były z cukinii
Ja bede musiala sie nauczyc a moj TZ nawet nie wie co to placki
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora