Wątek
:
Skapy okres
Podgląd pojedynczej wiadomości
2014-10-10, 20:51
#
5
lovelaugh
Przyczajenie
Dot.: Skapy okres
Odkąd pamiętam miałam niesamowicie obfite okresy i to już od 1szego dnia, natomiast od 2lat od kiedy jestem z moim TŻ jakoś mi się to uregulowało nie wiem może regularne współżycie ma na to wpływ co bądź hormony, dojrzewanie
Tak czy owak, dążę do tego, że jesteśmy zmienne
nigdy nie będzie tak jak w zegarku i wg wszelkich opisów w książkach
popatrz, zawsze miałam bóle nie do wytrzymania przez cały czas trwania okresu a teraz? tylko 1 i 4 dnia, zawsze miałam śluz płodny tzw jak białko a teraz go nie mam
no i okres też już mam inny niż miałam skrócił się o jeden dzień (z 7 na 6) i pierwszego dnia PODOBNIE JAK U CIEBIE jest go niewiele
`rozkręca` się że tak powiem po parenastu godzinach
Nie dajmy się zwariować!
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------
Cytat:
Napisane przez
joasia2605
hej w tym miesiącu mój @ zaczął się 6 jest skąpy i dziwnie się zaczął poszłam do toalety i po chwili poczułam jakby jakiś zawór puścił i pociekła krew na papierze zauważyłam brunatną krew i jakby taki czop śluzowy taka gęsta biało- krwista kulka czy coś w podobie, warto nadmienić że 10 dni przed @ chorowałam i trafiłam do szpitala w którym tylko leżałam.... czy któraś z was znajduje wytłumaczenie dla tych dziwnych objawów ?
Nie wiem, czy choroba mogła mieć na to wpływ.. z reguły choroby mogą opóźniać okres ale to co przytrafiło się Tobie jest raczej bardzo nietypowe:O moim zdaniem, powinnaś udać się do ginekologa. To może nie być nic a może być i coś..;/ najpewniej jest iść i się zbadać
powodzenia
lovelaugh
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do lovelaugh
Znajdź więcej postów lovelaugh