Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez ja-ika
|
:d
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------
Cytat:
Napisane przez Natala84
Hania w zeszłym tygodniu skończyła antybiotyk na zapalenie oskrzeli. Od środy Maryśka na antybiotyku, zapalenie oskrzeli. od wtorku Hania ma znowu gila, przebija się dolna dwójka i czwórka. od dziś znów ma kaszel, dusi ją teraz strasznie przez sen.
idę się powiesić.

|
Jej współczuję strasznie te Twoje laski to się na chorują biedne 
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------
Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88
Zdrowka natala dla dziewczyn 
Alek tez z gilem lata juz 2 tydz ale niby nie ma na oskrzelach nic. Natomiast kaszle momentani okropbie jak splywa mu ten katar
Ja dzis z kolei bylan na opiexe swiatecznej i mam zapalebie zoladka i jelit
Leki na wrzody.
Nie wiem czy wogole zasne z bolu brzucjga
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
O mamusiu!kobieto to się na cierpisz mega współczuję! zdrówka!
---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------
Ja : ) piękne auto!
Lena niedawno usnela a ja nadrobilam i tez lecę spać jutro idziemy na wesele wiec się wybawimy a Lena zostaje z ciocia 
Po całym dniu chodzenia w nowych okularach musze stwierdzić że zmieniłam co do nich zdanie ! Są ekstra w dodatku wstyd się przyznać ale zachowałysmy się z mamą jak blondynki (nie obrażając serio nikogo !) Bo otóż nasze nowe okulary mają szkła plastikowe sol aż mi się głupio zrobiło jak to odkryłam 
Ok lecę spać bo rano trza wstać posprzątać ogarnąć siebie bo o 13 przyjeżdża sis mnie cześć i jedziemy się wyluzować 
Milej nocy!