Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-10-11, 11:52   #4265
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Wiecie co, chcialam wam wczoraj powiedziec dwie rzeczy ale zapomnialam no i teraz mi sie przypomnialo
Po pierwsze moj kalafior ciazowy chyba zaczal pracowac bo wczoraj obierajac ziemniaki na obiad lupiny dawalam do garnka a ziemniaki do kosza na smieci
A po drugie to moj M mnie ostatnio zaskoczyl bo powiedzial ze zazdrosci mi takiej wiezi z maluszkiem od samego poczatku przez tyle miesiecy strasznie mnie to jakos tak wzruszylo ze mysli o tym w taki sposob
Hehe ale slodko Ci powiedzial..

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Ja sie nie mohe doczeka tych tanca brzucha.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

tak

U mnie 2 kilo wiecej, ale to chyba norma akurat.
2kg kochana to nic

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
dzien dobry sie z rana
u mnie tez byla mgla, ale sloneczko nie daje za wygrana i ostro sie przebija a na dworze cieplutko uwielbiam taka pogode, mozna zapomniec o depresjii jesiennej
jedziemy z tztem na zakupy, mamy dzis slub wiec jakis prezent kupic (czemu ja zawsze zostawiam wszystko na ostatnia chwile?)a potem wybywamy na wieske do babci z bratem, bratowka i rodzicami szkoda marnowac tak pieknego dnia trzymajcie sie cieplutko i BLAGAM nie skrobcie za duzo bo kto to pozniej bedzie pozniej za mnie nadrabial?! moze pobiore aplikacje wizaz i na tel bede podczytywala w miare mozliwosci.

buziaki dla was i dzidziolkow i milego weekendu!

chcialabym sie odniesc do wypowiedzi kazdej z osobna ale troche czasu mi brak a tzt juz patrzy z pod byka ze zamiast sie szykowac ja na wizaz wchodze. mowie, tlumacze mu ze to uzaleznienie, nalog choroba.. ale on tego nie lapie!

SONIA- tez mi bywa slabo i zawroty glowy mam, od jakichs 2-3 tyg. oby kryzys z tztem minal! trzymam kciuki! jakby ci smutno bylo pisz! bede pod tel

Kochana
Milego dnia!u nas zimno i padalo..

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Matko! Zjadlabym oranżade w proszku ale mnie chcica wzięła a chyba nie ma już takich dziecięcych pysznosci... przypomniał mi się vibovit

ooo jaka zachcianeczka,vibovit kocham!

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Roibie sobie takie chlebki w jajku maczane

uwielbiam tosty francuskie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Ja tak na szybko bo spanikowalam! Poszlam do toalety i na papierze mialam ciupke sluzu brazowego, potem juz nic, teraz na wkladce tez nic... dzis w nocy byl seks, mozliwe ze to od niego czy mam sie bac??
nie denerwuj sie

Ja grzeje olej na frytki
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora