2014-10-11, 12:46
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg
Cytat:
Napisane przez MonnieB
A ja stanęłam dzisiaj na wagę juz z rana i również mam niespodziankę :p 96,5. Ale to poprawia humor  10kg za mną  ale radocha :p
(To nie do tabelki, tak się chwalę :p)
|

Cytat:
Napisane przez michalova
Moja dzisiejsza waga : 68,4 kg . 
|
Idziesz jak burza! Super .
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------
Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon
Hej dziewczyny, no to jestem najlepsza;( z żalem zawiadamiam ze moja waga wzrosła o 3 kilo;( z 81 na 84 szlag mnie trafi! zawsze jak wraca TŻ to puszczam pasa , kawki srawki ,mleczko ,smietanka cookies srukies i OOOO.....co za tym idzie od czerwca prawie stoje w miejscu! KONIEC !
Wypowiadam wojnę! do 15grudnia jak nie będę ważyła 74kilo to wypisuje sie z wątku! i prosze mnie wyrzucic MELONADE  prosze również o wpis do tabelki o ile to mozliwe
wagi 84kg
no plus ze jutro TŻ jedzie spowrotem i bedę mogła się zabrac za spasione dupsko!
Muszę na sylwestra wyglądac dobrze bo do cholery idę na bal Hollywood  musze wyglądać jak gwiazda ekranu nie jak spaslun
z pozdrowieniami.
|
Nie ma wyrzucania, za to będą baty!
Pełna motywacja!! 
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------
Cytat:
Napisane przez Bella2212
wielkie dzięki dziewczęta za wsparcie! <3
śpieszę dzisiaj do was z wielkimi i radosnymi wieściami dla mnie !! jest stadek o równy kilogram !!!!!! było 103,6 a teraz 102,6
może to tylko kilogram ale jak popatrzycie w moją tabelkę to zrozumiecie z czego się cieszę  moja satysfakcja jest jeszcze większa przez to, że osiągnęłam to zdrowo !  jadłam śniadania, jadłam zdrowo, nie głodziłam się <3 chciałam się z wami podzielić radością i zdążyłam do tabelki 
|
To nie jest "tylko kilogram" . To jest AŻ KILOGRAM, to jest kilogram mniej, kilogram bliżej do celu .
Cytat:
ja oczywiście jestem za zasadą piątkową żeby nie było bałaganu. Nie mam na studenckiej stancji wagi, ale w czwartki wieczorem jadę do domu (piątki wolne) i w piątek się ważę. Teraz wyjątkowo zostałam ze względu na małą imprezę. Jak mi zmienią plan to sobie skombinuję wagę na stancję :P
|
Jak mówiłam - wpisywane będzie wszystko z datą piątkową, jak ktoś zdąży w sobotę to nie ma problemu, ale żeby mi później co chwilę ktoś nie pisał 2-3 dni później, żeby go jeszcze dopisać ...
Cytat:
a mam maszynkę do gotowania na parze na stancji <3 będę próbować ale tak bez soli? :O
|
Ja tylko takie jem, inne mi nie smakują .
Możesz dodać odrobinę soli, jeśli lubisz .
Sól jest zła głównie w gotowych produktach, bo są jej straszne ilości. Jeśli same przygotowujemy wszystkie posiłki i wiemy, ile soli jest to można sobie spokojnie pozwolić na dosolenie dla smaku. Tylko trzeba kontrolować ilości.
Ja sama nic nie solę praktycznie, dosłownie pół szczypty dodaję do mięsa, czasem jak gotuję właśnie ziemniaki czy kalafiora na parze, ale to też rzadko. Kwestia przyzwyczajenia chyba. Moja koleżanka je maksymalnie zdrowo, ale jak robi kanapkę to daje tam sałatę, ogórki, rzodkiewkę, pomidora, paprykę, szynkę, ser i wszystkie warzywa, które znajdzie w lodówce i każdą z tych rzeczy obficie soli. Zawsze doznaję szoku, to taka sól z kanapką .
Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-10-11 o 12:50
|
|
|